zondag, 08 december 2019 21:59

Hengevelde op NoaberMuziek Haaksbergen: Een mooie locatie, met een hele fijne akoestiek

Geschreven door
Maar liefst 32 gastvrije Haaksbergenaren hebben vandaag met liefde hun deuren open voor een klein festival in hun huiskamer. Ook de Hengeveldse formatie Blue Jays ((Anouk Kiezenbrink, Anouk Wentink-Tuinte, Debbie Kiezenbrink, Jolande Sak, Marije ten Vergert-Pelle en natuurlijk Frank Slijkhuis)) kon rekenen op veel publieke belangstelling, bij Wegdam Foodlink van Brian Wegdam! ( ZIE DIT FILMPJE) Brian:"Het ging mooi, 3 keer volle bak!"
De toegang was gratis, en iedereen was welkom. Jolande Sak namens Blue Jays: “Het was een zeer geslaagde middag muziek maken op een fantastische plek bij Wegdam Food Link!  Een mooie locatie, met een hele fijne akoestiek. Erg leuk dat we bij Brian en Elise mochten staan! Voor ons de eerste keer met z'n zevenen. Met Mart Ziethof als onze nieuwste aanwinst, hadden we vandaag de swing er goed in zitten!”
noaber brian
 
De muzikale aftrap vond plaats in Café de Oude Molen aan de Fazantstraat om 12:00 uur met een concert van Bettie Bravo. Daarna kon iedereen met de speciale festivalkrant onder de arm of op de website op bezoek gaan bij de deelnemende locaties.

Om 18:00 uur kwam iedereen weer bij elkaar in De Oude Gymzaal van Kulturhus Haaksbergen om te toosten op een plezierige muzikale dag, en nam men afscheid met een spetterend optreden van According to Mary (The Sec!).
Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Het is in 2013 gestart om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast wil de organisatie bewoners stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk - zonder financiële drempels - met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.
 
Laatst aangepast op maandag, 09 december 2019 09:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.