Prins Dennis I regeert in Bentelo

Dennis Exterkate, tevens voorzitter van voetbalvereniging Bentelo en eigenaar van het gelijknamige bouwbedrijf is de nieuwe prins carnaval in Bentelo. Zaterdagavond vond in Bentelo de Gala Revue Avond van Carnavalsvereniging “De Hagmöll’n Lummels” plaats. De zaal van residentie Café Spoolder was uitverkocht en in het voorcafé was het gezellig druk.De mini dansmarietjes hadden de eer om de avond te openen met een spetterende dans. Daarna volgden er vele optredens, waaronder een reclameblok met vreemde advertenties, een ludieke dans van de mannen van de prinsengarde en een bezoek van twee bijzondere stewardessen. Na de pauze was er een grappige sketch over de opening van een nieuwe zorgboerderij en namen we een kijkje bij Haarboetiek ’t Heukske, waarbij allerlei Benteloërs nagespeeld werden.
Ook werd er een stille film afgespeeld over een dagje op Camper Camping De Bentelose Esch en speelden de mannen van de Raad van 11 een geweldige sketch over Bentelo Beweegt. De avond werd gepresenteerd door Coen Wegink.
Na alle ludieke sketches was het tijd om afscheid te nemen van Prins Erik I en Prinses Petra. Nadat een aantal mensen waren gepresenteerd op het podium als potentiële prins, werd de nieuwe Prins Carnaval 2018 bekend gemaakt: Prins Dennis Exterkate en zijn prinses Anouk, en wordt er dit jaar in Bentelo carnaval gevierd onder het motto:

Met Prins Dennis aan het roer, gaan de Lummels op de “Peace & Music” toer. Als een echt Hippy-Festival, viert Bentelo dit jaar het Woodstock carnaval!

Na het hoogtepunt van de avond ging het feest nog vele uurtjes door en kunnen we zeer verheugd vooruitkijken naar Carnaval 2018 met Prins Dennis I.