woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bökkers in Bentelo 5 Augustus

  • vrijdag, 03 augustus 2018 21:03
  • Geschreven door 
De makers van Benteloesoe hebben dit jaar de Sallandse rockband Bökkers naar Bentelo weten te halen! Op zondagmiddag 5 augustus zullen zij de grote feesttent plat spelen met eigen hits als "Baat het niet dan schaadt het niet" en natuurlijk "Annie uut de bochte". Het voorprogramma zal verzorgt worden door DJ Eddy en de Twentse band Hakviolen. De Hakviolen is een gezellige Rock & Roll band, en staat ook wel bekend als Normaal Tribute band. Maar ook nummers van Chuck Berry, via ACDC tot Volbeat en van Elvis, via Johnny Cash tot Metallica zullen de revue passeren. De feesttent aan de Slaghekkenweg zal vanaf 16.00 uur open zijn.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.bokkersbentelo.nl (EUR 12,50).
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren