woensdag, 28 augustus 2019 07:16

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Bentelo

Geschreven door

De start van het nieuwe seizoen van Scouting Bentelo start dit jaar op 2 september. Wekelijks worden er avontuurlijke en uitdagende activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Gave activiteiten
Scouting Bentelo is een levendige scoutingvereniging voor kinderen uit Bentelo en omstreken. Hutten bouwen, kampvuur maken, klimmen, pannenkoeken bakken, levend stratego, vissen, knutselen en spelen; dit alles gebeurt er tijdens de bijeenkomsten bij Scouting Bentelo. Er is een prachtig bos, een knusse en gezellige blokhut en iedere week een uitdagend en spannend programma voor de vier speltakken. Ook zijn het jaarlijkse kamp en groepsweekend voor de kinderen een hele belevenis. Het nieuwe scoutingseizoen begint in de tweede week van het nieuwe schooljaar. Tijdens de derde bijeenkomst is er voor de ouders een informatieavond. Het doel van deze avond is ouders te informeren over de scouting en er is gelegenheid voor de ouders om kennis te maken met de leiding.

Laat je uitdagen
Dus wil jij iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven en kan jij wel tegen een stootje? Kom dan eens kijken wat we doen. Je mag drie keer gratis komen kijken, spelen en meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden.
Gidsen: Meisjes groep 7 t/m 2e klas: Start 2 september. Iedere maandag van 19.00 tot 20.30 uur.
Kabouters: Meisjes groep 3 t/m 6: Start 3 september. Iedere dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur.
Verkenners: Jongens groep 7 t/m 2e klas: Start 4 september. Iedere woensdag van 19.00 tot 20.30 uur.
Welpen: Jongens groep 3 t/m 6: Start 6 september. Iedere vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.scoutingbentelo.nl 

Laatst aangepast op donderdag, 29 augustus 2019 11:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.