woensdag, 19 februari 2020 18:34

Wiene-Zeldam ook bij sleuteloverdracht in gemeentehuis

Geschreven door

Hier wordt op zaterdag 22 februari carnaval gevierd met Prins Ties en Prinses Pien. Voor het eerst zal WieneZeldam ook vertegenwoordigd zijn bij de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Dit vindt plaats om 10.00 uur. Het gezamenlijke vertrek hiervoor is om 9.30 uur aan de Oude Postweg. ’s Middags is er feest in ’t Kempke van 14.00 tot 17.00 uur. De entree hiervan is gratis en een leuke DJ verzorgt de muziek. Ook CV De Hagmöll’n Lummels uit Bentelo zijn hierbij aanwezig. Gezelligheid gegarandeerd. Hopelijk tot ziens op de 22e!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.