woensdag, 01 juli 2020 13:46

Stichting Elastiekenkoers zoekt een nieuw maatschappelijk doel!

Geschreven door

In 2021 zal de Elastiekenkoers weerplaatsvindenHiervoor zoeken de bestuursleden van de stichting een nieuw maatschappelijk of individueel doel.

We staan voor alle ideeën open!

Stichting Elastiekenkoers organiseert elk jaar een koers, om geld op te halen voor een goed doel. De doelen die zij afgelopen jaren hebben gesteund zijn onder andere eenzame ouderen en een steuntje in de rug voor de jeugd in de Hof van Twente.

Naast het zoeken van een nieuw doel voor 2021staat de stichting ook altijd open voor sponsoren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het onderstaande mailadres. 

Winnen doen we samen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van de Elastiekenkoers. 

www.elastiekenkoers.nl

Info@elastiekenkoers.nl

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.