zaterdag, 04 juli 2020 13:35

Paul Wegdam ontvangt eindelijk zijn lintje: "Tot in de late uurtjes gevierd"

Geschreven door

Op 24 april werd Paul Wegdam volledig verrast door het feit dat hij via een 'videocall' een lintje kreeg voor zijn verdiensten op allerlei gebieden. (Lees dit HIER terug). Afgelopen vrijdag was dan de fysieke ontmoeting met de burgemeester om het lintje dan echt te ontvangen. De bekende blauwe box werd, anderhalve meter in acht houdende, overhandigd aan Paul en zijn echtgenote Henriëtte. Laatstgenoemde mocht het lintje opspelden, hetgeen Paul met trots vervulde. Het was in verband met het coronavirus een bijzondere ontmoeting. In diverse groepen werden de ontvangers van het lintje opgeroepen, Paul behoorde tot de laatste groep. 'Last best' noemde burgemeester Nauta het met een glimlach. Na het officiële gedeelte werd er een toost uitgebracht met oranjebitter en jus d'orange, waarna Paul een 'borrelbox' meekreeg van de gemeente om de feestelijkheden thuis voort te zetten. En dat is gelukt! Paul hierover: "Met zo'n 55 man hebben we het thuis gevierd. Buren, vrienden, familie en bekenden waren aanwezig. We hebben heel gezellig bij elkaar gezeten en konden het door het mooie weer buiten houden. Dit hebben we dan ook tot in de kleine uurtjes gevierd. Ik vond dat de burgemeester het heel erg mooi deed. Treffend en niet te langdradig. Ik heb de hele dag als mooi ervaren. 24 april was al heel mooi en nu deden we het dunnetjes, nouja... dikjes over, haha. Ik heb ervan genoten!".

paullint2

paullint3

Laatst aangepast op zaterdag, 04 juli 2020 13:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.