dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Annie Schreijer-Pierik stijgt onverwachts plek op kandidatenlijst

  • maandag, 08 april 2019 20:52
  • Geschreven door 

Zojuist is bekend geworden dat Annie Schreijer een plaats stijgt op de CDA-kandidatenlijst voor de verkiezing van het Europarlement op donderdag 23 mei. Ze gaat van plek 5 naar 4. Dit omdat de kandidaat op nummer 3 zich terugtrekt (Karsten Klein uit Den Haag). Hij blijft bij nader inzien liever bij zijn gezin dan steeds naar Brussel en Straatsburg te reizen. De hogere plek betekent ietsje meer kans voor Annie op herverkiezing, maar ze heeft nog steeds voorkeurstemmen nodig. In de peiling van Maurice de Hond staat het CDA nu op 3 zetels in het Europarlement - dus Annie heeft voorkeurstemmen nodig!

Partijvoorzitter Rutger Ploum betreurt dat Karsten Klein niet kan deelnemen aan deze verkiezingen, maar begrijpt en respecteert zijn beslissing. “Karsten is een ervaren volksvertegenwoordiger en bestuurder. Wij zien zijn actieve inbreng in het CDA graag voortgezet.”

Op 9 april wordt de CDA kandidatenlijst voor het Europees Parlement aan de Kiesraad overhandigd. Esther de Lange voert die lijst aan. Het vertrek van Klein betekent dat na Jeroen Lenaers op twee, Tom Berendsen op plek drie komt. Annie Schreijer-Pierik komt op plek vier te staan en Henk Jan Ormel op vijf.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren