dinsdag, 17 september 2019 10:24

Schuttersfeest Diepenheim verwelkomt vele artiesten waaronder Hengeveldenaren

Geschreven door

In het laatste weekend van september is het tijd voor het Schuttersfeest in Diepenheim. Dit jaar met veel gezichten uit omliggende kernen op de planken. Zo zien we op vrijdagavond de band X-Static met Goorse roots in de grote tent. Op zaterdagavond is de Tipi (dit jaar nog groter) het podium voor Skandal & Friends. De Deepse band Skandal treedt dan op met verschillende “friends” uit de regio. Dibert Ketting, Eric Dollekamp, Jan Ligtenberg en Tonnie Elferink geven een feestje waar jij en de volgende artiesten zijn uitgenodigd:
Uit Hengevelde zien we Anke Gerritsen (zaterdagavond), David Spekreijse en Mahmoud Jaafil alias Black and Decker (zaterdagavond van 22 tot 22.45) en Justin Wolterinck alias DJ Retlow (daarna tot 1.30 uur). Op zondag sluiten DJ Bart en Kasper af! Tevens is er op vrijdagavond een neonparty speciaal voor scholieren van de middelbare school, wellicht ook leuk voor de Hengeveldse jeugd.

Anke Gerritsen (Hengevelde/Diepenheim)

Anouk Schottink (Enter)

Jody ten Thije (Diepenheim)

Lennard Kiezenbrink & Bombitas (Hengevelde)

Lisette Dollekamp (Markelo)

Linde ten Thije (Goor)

Machteld van den Einde (Winterswijk)

Rein Hofman (Diepenheim)

Stan Jansen ( Goor)

Stijn Lentelink (Goor)

Wilko Wissink (presentator, Diepenheim)

Aansluitend zien we in de Tipi het bekende duo Wipneus & Pim waar de Goorse Edwin van ‘t Schip deel van uitmaakt.

Zondagmorgen wordt Diepenheim getrakteerd op “Krieties” cabaret door Deepse entertainers.

Op zondagmiddag is de Tipi het podium voor de Hoftalenten. De lokale jeugd zorgt dan voor een muzikale beleving in huiskamersferen.

Schuttersfeest 2019 wordt afgesloten door de Cooling Crystals en de Hengeveldse dj’s Bart & Kasper.

Laatst aangepast op dinsdag, 17 september 2019 16:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.