dinsdag, 07 januari 2020 05:23

1e editie wensboom Hengevelde succesvol

De ballen zijn uit de boom. De online aanvragen zijn verwerkt. Het lijkt een succesvolle eerste editie van de wensboom, aldus initiatiefnemer Marijn Assink. We hebben inmiddels meer dan 50 wensen binnen gekregen. De wensen worden de komende week beoordeeld. Meer info volgt z.s.m.!

“Vernieuwend en toch ook vooral ouderwets gezellig! De 7e editie van Kroamschudd'n in Hengevelde was een succes. (KLIK HIER voor het fotoalbum) Ondanks de vele regen in de voorbereiding. 10 minuten voordat ze zouden beginnen kwam het noch bakken uit de hemel. Tijdens het 'Kroamschudd'n' zelf was het prima weer. Hans Mulders weet het zeker! Het was nog drukker dan vorig jaar”. Dit werd ook bevestigd door de volkstellers. De 7e editie van de Kerstmarkt Hengevelde was wederom een evenement waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Mark Tuinte: ”Als organisatie zijn we uitermate tevreden, bezoekers waren louter positief. En daarnaast hebben we het financieel wederom iets beter gedaan dan de afgelopen edities. De omzet was weer meer dan voorgaande jaren." 

zaterdag, 14 december 2019 05:49

Food & Drinks Kroamschudd'n

Wanneer je naar Duitsland gaat om daar een traditionele kerstmarkt te bezoeken merk je al snel dat de opzet van die markten bijna allemaal hetzelfde zijn. N.l.: Decokraampje – eetkraampje – drinkkraampje – Decokraampje - eetkraampje - drinkkraampje. Wat zoveel wil zeggen dat er verhoudingsgewijs best wel veel kraampjes zijn waar allerlei etenswaar en drinken wordt aangeboden. Onder het motto: “beter goed gegapt, dan slecht bedacht” heeft de organisatie van de Kerstmarkt dit jaar besloten om met dit gegeven iets te mee gaan doen.

donderdag, 12 december 2019 20:08

De wensboom staat!

De metershoge wensboom staat. De heren van het kerkbestuur hebben de boom onlangs opgezet en vanmiddag is deze met hulp van enkele kinderen versierd. Vanaf as zondag 17.00 uur kunt u uw wens in één van de transparante kerstballen doen. Ook kunt u online uw wens naar ons sturen.

De wensboom is dit jaar het nieuwe visitekaartje van de Hengeveldse Kerstgedachte. De organisatie van Kroamschudd’n in Hengevelde ziet de wensboom als een mooie aanvulling op het jaarlijkse goede doel. Mark Tuinte: “We gaan een deel van de financiële opbrengsten van Kroamschudd’n in Hengevelde beschikbaar stellen voor de wensboom-actie. Een echte actie voor en door Hengevelde. Jaarlijks gaat er een bijdrage naar een (landelijk) goed doel. Daarnaast hebben we nu dus met deze wensboom-actie ook een doel alleen voor Hengevelde!”

woensdag, 11 december 2019 20:09

"Alle" veilingitems online

Hieronder het overzicht van items die zondag 15 december 2019 worden geveild. De items zijn allemaal beschikbaar gesteld door Hengeveldse ondernemers. GEWELDIG, Hiervoor onze dank! Ook zien we steeds meer initiatieven van betrokken Hengeveldenaren die een bijdrage leveren in de vorm van een workshop of clinic. HULDE. We hebben voor deze clinics inmiddels meerdere sponsoren gevonden.

As zondag zal tegen 18.30 uur afscheid worden genomen van de kinderdisco en wordt het podium van de Het-tent vrij gemaakt voor een heuse Christmas-afterparty. Voor en tijdens de afterparty is er ook dit jaar weer een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan. Zie onderstaand overzicht. De veiling is natuurlijk in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen.

Pagina 1 van 3