Afgelopen dinsdag was het wederom een bijzondere dag. De Zonnebloem had tijdens de kerstmarkt via de wensboom een wens aangevraagd voor Mevr. Velthuis. Dit omdat zij (de Zonnebloem) net als vele andere Hengeveldenaren grote bewondering hebben voor deze 95 jaar jonge vrouw. Nog altijd is zij ondanks haar leeftijd bezig achter de naaimachine om van ieder lapje groot of klein, iets moois te maken voor de missie. Amuzant verzorgde een ontroerende serenade, Jans en Mans verzorgen een intiem huiskamer concert. Vele vrienden en bekenden waren aanwezig bij het gezellige samenzijn. Richard en Wouter hadden namens de organsiatie van de kerstmarkt het programma in elkaar gezet in samenspraak met de mensen van de Zonnebloem. 

 

Tijdens de afgelopen Kerstmarkt stond er een grote Wensboom in Hengevelde, bedoeld om bijzondere dromen en wensen van, voor en door de Hengeveldse gemeenschap uit te laten komen. Een onafhankelijke commissie heeft begin januari beoordeeld welke wensen er moeten worden uitgevoerd. Eén van deze gekozen wensen kwam van de 9-jarige Anne Schonenborg, haar wens werd afgelopen zondag tijdens de wedstrijd W.V.V.'34 1 - LSV 1 in vervulling gebracht. 

vrijdag, 14 februari 2020 00:26

Eerste wensen wensboom in vervulling

Een gedeelte van de opbrengst van de kerstmarkt wordt via de wensboom weer teruggegeven aan de gemeenschap van Hengevelde. Onlangs heeft een onafhankelijke commissie een aantal wensen uitgekozen. De eerste twee wensen zijn inmiddels in vervulling gegaan.

De afgelopen weken heeft een onafhankelijke commissie 6 wensen geselecteerd n.a.v. de 1e editie van de wensboom in Hengevelde. Alle betrokkenen zijn geïnformeerd en komende week worden de eerste wensen al uitgevoerd. Wij informeren jullie via deze website over deze wensen. 

dinsdag, 07 januari 2020 05:23

1e editie wensboom Hengevelde succesvol

De ballen zijn uit de boom. De online aanvragen zijn verwerkt. Het lijkt een succesvolle eerste editie van de wensboom, aldus initiatiefnemer Marijn Assink. We hebben inmiddels meer dan 50 wensen binnen gekregen. De wensen worden de komende week beoordeeld. Meer info volgt z.s.m.!

Pagina 1 van 3