woensdag, 15 januari 2020 12:23

Flinke hennepkwekerij ontmanteld aan de Gorsveldweg

Geschreven door
Foto ter illustratie Foto ter illustratie

In een woning aan de Gorsveldweg in Bentelo heeft de politie dinsdag 7 januari een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij bevond zich in drie verschillende ruimtes van de woning. Gezien de plantenresten was te zien dat er recentelijk was geoogst. De politie heeft de kwekerij ontmanteld. Ook is een camper van het merk Knaus met een marktwaarde van ongeveer 30.000 euro in beslag genomen. Dit als wederrechtelijk verkregen voordeel tegen minimaal twee oogsten met waarde van tenminste 100.000 euro. De politie heeft een Kennisgeving en Inbeslagneming opgesteld. Het Openbaar Ministerie bepaald wat er met de camper gebeurt.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.