donderdag, 04 juni 2020 08:49

Fietsendief door alerte buurtbewoner in de kraag gevat

Geschreven door

Gisterenavond plaatsten we een oproep van een teleurgestelde Hengeveldenaar die er na een kort bezoek aan een weiland aan de Diepenheimsestraat achterkwam dat zijn splinternieuwe elektrische fiets was gestolen. Gisterenavond laat kwam er goed nieuws van zijn kant: "De dag is goed geëindigd. De dief slaap vannacht in in Borne, het betreft een draaideur crimineel. Hij stond op punt om bij een woning 100 meter van de plek waar hij mijn fiets gepakt had, om in te breken. Hij was met mijn fiets aan komen rijden bij het huis met een paar elektrische apparaten op de bagagedrager. Hij is daar op "gepaste wijze" staande of beter liggend gehouden tot de politie kwam. Bravo voor mijn weide buren. Een hele grote pluim! Ik ben vanavond op mijn eigen fiets naar de Eeftinkstraat gefietst."
Aangezien het om een draaideurcrimineel gaat, wees alert en zuinig op uw electrische fiets.

Laatst aangepast op donderdag, 04 juni 2020 09:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.