zondag, 28 juni 2020 06:57

Henkie vindt zijn Waterloo in Hengevelde….Voorlopig!

Geschreven door
Henk Henk Henk.............(Knipsel is van 30 sept 2019) Henk Henk Henk.............(Knipsel is van 30 sept 2019)

Henk W. (48), die zich ontpopt als ‘plaag’ voor het buitengebied van de Hof van Twente, moet zes weken zitten was te lezen in TC Tubantia. De geboren Ambt-Deldenaar heeft een waslijst aan criminele activiteiten op zijn kerfstok, een strafblad van 25 kantjes, vol diefstallen en heling veelvuldig gepleegd in de Hof van Twente. Henk is dan ook een bekende van de politie zoals in DIT ITEM te lezen was: De politie kwam na een tijdje en arresteerde hem na de diefstal van de fiets van Cees van der Sluijs met de woorden; "Miste je ons al, Henkie?" Ze kenden hem dus al.
Hij staat begin juni in de garage van de familie de Wijs in Hengevelde. Het is rond tien uur ’s avonds, de bewoners en buren ‘houden hem aan’. Tegen opgetrommelde politieagenten zegt W. dat hij een auto wilde kopen. „Maar er stond helemaal geen auto te koop”, houdt de rechter hem voor. Een plausibele verklaring blijft uit.

Henk heeft geen vast woonadres, wel verblijft hij zo nu en dan in de Wonne, een woongemeenschap in Enschede. Een volgende rechtszaak dient zich reeds aan: voor een autodiefstal in Hengelo.
Henk W. sluipt geregeld over het platteland. Over verslavingen, aan drank of drugs, is niets bekend.

Mensen; let op onze Henk en waarschuw elkaar!
 
Laatst aangepast op zondag, 28 juni 2020 12:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.