dinsdag, 27 oktober 2020 05:29

Inbraak aan de Pieperiet

Geschreven door

Tussen zaterdag 19.00 en zondag 22.00 is er ingebroken aan de Pieperiet in Hengevelde. De inbreker(s) heeft zich toegang verschaft tot de woning via het slaapkamerraam op de 1e verdieping via het dak van de garage. De ruit is daarbij ingeslagen en de kamer overhoop gehaald. Alles in deze ruimte is doorzocht maar verder dan de slaapkamer zijn de dieven niet gekomen. Bij de inbraak zijn enkele sierraden buit gemaakt. De bewoner:
”Ik was even van huis en het was raak. Ze zijn over de schutting het dak op gegaan en ook zo weer vertrokken, meer kan ik er niet van maken’.

Heeft u tussen deze tijdstippen iets verdachts waargenomen? Meld dit bij de politie!

 

Laatst aangepast op maandag, 26 oktober 2020 17:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.