zondag, 20 oktober 2019 21:52

Extra keer welpjesvoetbal bij W.V.V.'34

Eigenlijk was afgelopen zaterdag al de laatste keer voor het welpjesvoetbal, maar omdat het zo'n groot succes is, is er volgende week zaterdag (26 oktober) toch nog een keer welpjesvoetbal!

Het welpjesvoetbal is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, die graag willen voetballen, maar nog te jong zijn om in wedstrijdverband te spelen. Op deze manier kunnen ze alvast kennis maken met bal en spel.

Als er nog kinderen interesse hebben en nog niet zijn geweest, mogen ze deze laatste keer gewoon meedoen! Kom dan op zaterdag 26 oktober naar het kleine kunstgrasveld (oude handbalveldje) bij W.V.V.'34, start is om 11.30 uur.

Vandaag werd onder meer in het buitengebied van Hengevelde de 35ste editie van de Conrad Twente Rally afgewerkt. Door de vele regen zondagmiddag, werd de proef van Bentelo geneutraliseerd. De onverharde weg veranderde in een ware modderpoel, waardoor de 4x4 auto's in het voordeel waren. De organisatie schrapte daarom de proef. Opvallend genoeg was het een vrouw die de Twente Rally won, Melissa Debackere was in de Skoda Fabia R5 de snelste voor de Belg Kevin van Deijne, derde werd Jim van den Heuvel. Saillant detail was voor het eerst tijdens een sportevenement drones werden ingezet voor de veiligheid. Deze spotten groot wild dat in de buurt van het parcours dreigden te komen. Geconcludeerd kan worden dat het succes heeft gehad, want er zijn tot zover bekend geen dieren voor de auto's gekomen.

Zondag 22 september is afgetrapt met het nieuwe seizoen, de doelpuntmakers zijn toegevoegd aan het klassement per 15 oktober. Kersverse vader Jos ter Huurne is met 9 punten. Hij wordt op de voet gevolgd door Leon Blokhorst en Wouter Horstink.

Speelronde 2

W.V.V. 1 – DSVD 1 (1-1); Wouter Horstink

Bon Boys 2 – W.V.V. 2 (0-4);

W.V.V. 3 – Vios 4 (2-2); Gijs Velthuis; Mart Grefte

Grol 10 – W.V.V. 4 (2-4); Leon Blokhorst (3x); Ruben Lammerink

Twenthe 7 – W.V.V. 5 (5-1); Jos ter Huurne

W.V.V. 6 – ABS 5 (3-0); Tim Wegereef (2x); Sjoerd Pierik

W.V.V. 7 – TVO 4 (2-2); Geert-jan Assink; Michel Hoesté

Speelronde 3

W.V.V. 1 – Losser 1 (2-2); Wouter Horstink; Randy Smit

SP Lochem 2 – W.V.V. 2 (1-1); Jord Bouwmeester

W.V.V. 3 – Rietmolen 2 (0-0);

W.V.V. 4 – Diepenheim 3 (1-5); Tim Leferink

W.V.V. 5 – Bon Boys 7 (4-2); Jos ter Huurne (2x); Tim Freriksen en Dennis Groothold

Rijssen 3 – W.V.V. 6 (0-0);

W.V.V. 7 – Bentelo 7 (1-2); Ruud Pierik

Speelronde 4

De Tukkers 1 – W.V.V. 1 (1-2); Wouter Horstink (2x)

W.V.V. 2 – NEO 2 (3-0); Jord Bouwmeester

Rekken 2 – W.V.V. 3 (2-6); Berend Dubbe (2x); Mart Grefte (2x); Ruben Lammerink en Gijs Velthuis

HSC 4 – W.V.V. 4 (2-6); Leon Blokhorst (4x) en Tim Leferink (2x)

Hector 5 – W.V.V. 5 (3-2); Jos ter Huurne en Frank de Wit

W.V.V. 6 – SV Delden 6 (2-1); Patrick Goorhuis en Tim Wegereef

Hector 4 – W.V.V. 7 (8-4); Ruud Pierik; Tonny Hargerink; Tim Jongman en Marijn Assink 

FC Groningen heeft zondagmiddag op eigen veld met 2-0 gewonnen van Sparta. Invaller Kaj Sierhuis scoorde vijf minuten voor tijd de openingsteffer. Na een idiote kopstoot van Sparta-keeper Coremans op Sierhuis benutte Benschop in blessuretijd de resterende strafschop. Bij de openingstreffer kwam de voorzet van Warmerdam. Sierhuis was verdediger Bart Vriends te snel af, draaide weg en schoot de bal beheerst langs Sparta-doelman Coremans. Mike te Wierik over het duel: "We hebben veel beelden van Sparta bekeken en ook in de voorbereiding tegen ze gespeeld. Ze zijn heel gevaarlijk met de bal in de hoek spelen, daarom hebben we een aanpassing gedaan. Maar ik moet zeggen, binnen één minuut hadden ze een kans. Daarna viel het mee met de kansen volgens mij en hadden we redelijk controle, maar aan de bal slordig." Na rust was Groningen beter dan voor rust en gebeurde er genoeg, waaronder een gestopte penalty van de Groningen doelman. "Sierhuis kwam erin en brak gelukkig de ban. Ik vond het geen grootse wedstrijd, maar je dwingt het ook af. En onze keeper pakt een penalty, het is fijn een goede keeper achter je te hebben staan", besluit de verdediger.

W.V.V.’34 heeft middels een 2-1 thuisoverwinning tegen Reutum de ongeslagen status weten te behouden en klimt daarmee naar de 2e plek op de ranglijst na 5 wedstrijden. Wouter Horstink:”De eerste helft was erg goed van onze kant waarbij we wederom meer hadden moeten scoren. De 2e helft was slecht, een totaal andere helft. Maar over het geheel gezien wel terecht gewonnen!”
Het was wederom Wouter Horstink die net als afgelopen zondag in de eerste minuut tot scoren wist te komen. Lars Aarnink werd op rechts diep gestuurd die aanvoerder Gijs Pierik in het 16 metergebied wist te vinden. Zijn ogenschijnlijk houdbare schot werd losgelaten en goudhaantje Wouter Horstink was er als de kippen bij om de bal van dichtbij in het dak van het doel te jagen.  Het duurde tot de 42e minuut voordat Horstink wederom toesloeg voor zij 6e treffer van dit seizoen. Met de rug naar het doel werd hij van achteren ten val gebracht en de leidsman wees onberispelijk naar de stip. Horstink tartte iedere voetbalwet door het buitenkansje zelf te nemen maar dat bleek een koud kunstje en de ruststand werd op 2-0 gezet. (KLIK HIER)

Pagina 1 van 518