zondag 9 december 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De wedstrijd WVV’34 – Saasveldia eindigde vanmiddag in 0-0 en dat was precies wat de ploeg uit Saasveld ambieerde gezien het spelbeeld. Het zakte massaal in bij balbezit van de thuisploeg en speelde zo veelvuldig met 9 á 10 man achter de bal. Saasveldia creëerde dan ook bar weinig en kreeg na ruim een uur spelen de eerste en laatste mogelijkheid. WVV daarentegen was een aantal keren dichtbij een treffer waarbij de arbitrage niet altijd in Wegdams voordeel uitviel. Kort voor rust had de bal na een overtreding op Wouter Horstink zo maar op de stip gekund (Wouter:”Ja hij kan hem geven. De verdediger zet zijn voet voor de bal op het moment dat ik wil schieten en daarmee blokte hij mijn voet”) en kort voor tijd werd een zuiver doelpunt afgekeurd. (Zie DIT FILMPJE)
Trainer Roy Workel, een tegenstander die voor een punt kwam vandaag?

WHC verliest onnodig in eigen huis

  • zaterdag, 08 december 2018 21:23

WHC heeft vandaag in eigen huis een onnodige nederlaag geleden tegen ESCA uit Arnhem. Het werd 19-21 in Sporthal de Marke. Trainer Herman Keppels was dan ook ontstemd maar gelukkig bereid te vertellen hoe het duel is verlopen: "We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen met 3-1 voor. Op dat moment misten we vijf open kansen voor doel en had de wedstrijd al gespeeld kunnen zijn. Echter werd het daarna minder en minder. Veel technische fouten en we gingen in het slome tempo van ESCA mee spelen. Ruststand 8-11. In de rust de zaken besproken om meer tempo te gaan spelen en meer van afstand te schieten. We kwamen toch slecht uit de kleedkamer en vervolgens op zeven doelpunten achterstand. De laatste 10 minuten vonden we wel in één keer de geest en kwamen we nog terug tot twee goals achterstand maar helaas kwam het te laat." Hierdoor verloor WHC net als vorige week een competitiewedstrijd.

Zware teleurstelling voor Cupido

  • zaterdag, 08 december 2018 18:39
Cupido dames 1 ging vanmiddag in Weerselo met 3-2 ten onder. Tegenstander WEVO stond op de 7e plek. De eerste set begon met een achterstand, maar door het eigen spel op te pakken werd deze netjes met 17-25 gewonnen. De 2e set ging nek aan nek, tot de ‘bigpoints’ was het spannend en kon het beide kanten op gaan. Lotte Rotink: ”Helaas viel deze voor ons nipt de verkeerde kant op met 26-24. De 3e set was een kopie van de 2e, de rollen waren nu echter omgekeerd en zo werd het 42-26 in ons voordeel".
In set vier begon de malaise:

WHC speelt vanavond thuis tegen ESCA-Handbal uit Arnhem dat net als de Hengeveldses 8 punten heeft maar vier plaatsen hoger staat.Trainer Herman Keppels:
”Het is druk in de middenmoot! Van plek 4 tot en met 9 hebben alle ploegen 8 punten waaronder Esca en WHC. De winnaar zal dus aansluiting bovenin houden. ESCA is een ervaren ploeg met veel oudgedienden die op een hoog niveau hebben gespeeld. Zijn slim en snappen het spelletje handbal! De taak aan ons is om dit verdedigend goed op te vangen en op snelheid de tegenstander kapot te spelen. Als dat lukt houden we de punten in Hengevelde! Helaas doen we dat zonder Amber ten Brummelhuis die last heeft van haar enkel maar krijgen we ondersteuning van twee jeugdspeelsters Lisa Wegereef en Lois Morsink”.
Hieronder de stand tot nu toe:

In de afgelopen vier wedstrijden werd er door WVV slechts 1 schamel punt bijeengeschraapt, met enkel nog de zware uitwedstrijd tegen NEO voor de winterstop voor de boeg is de wedstrijd van morgen van het grootste belang. Martijn Baas, hoe zie jij de wedstrijd Saasveldia thuis? “Het belang van deze wedstrijd lijkt me duidelijk, we willen met z'n allen met een lekker gevoel de winterstop in en daar horen dan ook overwinningen bij. Wouter Horstink, de laatste weken afwezig vanwege een hamstringblessure heeft afgelopen donderdag goed getraind en oogde fit. Dat is mooi voor hem. Daarnaast ziet het er niet goed uit met de knie van Stan aarnink. Mega kloten, vooral nadat je iemand 12 maand lang ziet revalideren. Hopelijk valt het mee!”
Stan, hoe is het met je knie na de verkeerde landing vorige week?

Robin Raanhuis voert nog altijd de ranglijst aan in de M. Keizer Schildersbedrijf Eredivisie, echter ruikt Thijs ter Huurne zijn kansen. Laatstgenoemde stoomt namelijk op van de 4e naar de 2e plaats in het algemeen klassement. Gezien het feit dat Robin afgelopen jaar ook na de winterstop het behoorlijk liet afweten lijkt de voormalig middenvelder van WVV'34 1 zijn kans te ruiken. Weekwinnaar in de M. Keizer Schildersbedrijf Eredivise werd overigens Jos ter Haar. Door zijn overwinning stijgt hij van een 30e naar een 24e plaats waarmee hij zich omhoog werkt in de middenmoot. Winnaar van afgelopen jaar Dani Morsink is voorlopig afgehaakt in de strijd om de titel. Hij kelderde uit de top 10 van een 8e naar de 11e plaats. Hieronder de stand:

Cupido op jacht naar plek 1

  • donderdag, 06 december 2018 21:26

Cupido DS1 staat aankomende zaterdag 8 december weer voor een nieuwe uitdaging. De voorlaatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft wordt gespeeld tegen Wevo 70 uit in Weerselo. Wevo 70 staat op de 7e plek en heeft het al meerdere teams moeilijk gemaakt.
Na een 4-0 winst in Fleringen afgelopen weekend staan de geelgroene op de tweede plek. Om deze positie te behouden moeten er punten worden gehaald, want Apollo 8 staat maar met 1 punt verschil op de derde plek. Trainer Dennis Polman: “Hard werken als een team en willen winnen als een team! Voor elke bal willen vechten, daar gaat het om”.  Met deze woorden zal Cupido DS1 de wedstrijd ingaan zaterdag.
Kom de dames allemaal aanmoedigen om 14:30 in Sporthal ’t Trefpunt, Weerselo.

Hieronder de stand:

Mike te Wierik heeft met FC Groningen onderin de Eredivisie afstand genomen van NAC Breda. Het elftal van trainer Danny Buijs versloeg, aan de hand van uitblinker Mimoun Mahi, de Brabanders in een doelpuntrijke wedstrijd: 5-2. Wat vond jij zelf van de wedstrijd? Dik verdiend? Geflatteerd? Mike: “Ik denk wel dat als er één moest winnen dat wij dat waren maar het was geen hele beste wedstrijd van beide kanten. Onze minste wedstrijd van de laatste 5 maar gelukkig wel gewonnen.”

mors 1

Haanepen vuurwerk banner

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als ik niet zo'n perfectionist was,

zou mijn leven perfect zijn

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren