dinsdag, 20 oktober 2020 20:10

TCPM Tukker Cup wederom geannuleerd

De TCPM Tukker Cup heeft zojuist bekend gemaakt dat de editie van dit seizoen niet doorgaat. Voorzitter Thijs Assink hierover: "Helaas hebben we door de huidige omstandigheden moeten besluiten, om de 4e editie van de TCPM Tukker Cup te moeten annuleren. Dit is jammer genoeg voor de 2e keer op rij en waar iedereen weer zin had in een nieuw en sportief seizoen na de 1e golf, is Corona weer zeer actief in Nederland en is het nog maar de vraag of we überhaupt in het jaar 2020 weer aan het voetballen komen."

De positie van Phillip Cocu bij Derby County komt steeds zwaarder onder vuur te liggen. De Nederlandse trainer verloor vrijdagavond met zijn ploeg van Premier League-degradant Watford (0-1) en pakte pas drie punten dit seizoen. Mike te Wierik, die dit zomer overkwam van Groningen, zat opnieuw 90 minuten op de bank. Mike verklaarde het volgende aan de redactie: "We hadden wel meer verdiend. Minimaal een punt vond ik, alleen kregen we wel echt een goede goal tegen. Dan sta je weer met lege handen. Over zijn reserverol geeft Mike het volgende aan: "Even afwachten allemaal, deze week spelen we dinsdag en vrijdag alweer dus er komen snel weer nieuwe kansen." Hoe ziet een week van Mike te Wierik eruit in deze Corona tijd? "Veel trainen. Voor de rest zijn hier de restaurants etc. nog wel open dus we kunnen hier nog wel uit eten. Of een keer naar een shop gaan maar verder is niet veel te doen."

Een bijzonder bericht! Sport in Coronatijd! De 2e herfstvoetbalmiddag vanmiddag op het sportpark Rupertserve. Deze vond plaats onder geweldige weersomstandigheden en was bedoeld voor de JO11 en JO12 spelers van voetbalvereniging W.V.V.'34.
Ook nu bestond het 1e deel van de middag weer uit een circuit, waarmee punten konden worden behaald. Vandaag met een iets hogere moeilijkheidsgraad dan de 1e herfstvoetbalmiddag gisteren, uiteraard!. Ze zagen de kinderen met plezier sporten en de begeleiders genoten van de inzet van de kinderen.
Na de pauze ontstond er een massale 'vechtpartij'. (ZIE DIT FILMPJE

Vanmiddag was dan eindelijk de 1e herfstvoetbalmiddag bij W.V.V.'34! De commissie VTZ jeugd onderbouw had voor de spelers van de JO8, JO9 en JO10 een leuk voetbalprogramma bedacht zodat deze spelers in de herfstvakantie ook lekker konden voetballen. Dat alle kinderen dat ook graag wilden, bleek wel uit het grote aantal aanmeldingen, bijna alle kinderen van deze teams hadden zich aangemeld, super! 

In het eerste gedeelte van de middag konden de kinderen hun traptechniek testen. In groepjes van 4 met een vaste begeleider, gingen de kinderen in parcoursvorm alle oefeningen af. Er waren 6 verschillende oefeningen zoals punten schieten, penalty schieten en voetbaldarts en met elke oefening konden punten worden behaald. Daardoor waren alle kinderen dan ook erg fanatiek, want ze wilden uiteraard heel graag de punten halen en wellicht daardoor wel een beker in de wacht slepen!  

Na een uurtje flink oefenen hadden de kids dorst gekregen, de pauze met ranja en wat lekkers kwam dan ook als geroepen. Iedereen kon even uitrusten en zich ook weer voorbereiden voor het volgende deel, want het tweede gedeelte van de middag bestond uit een voetbaltoernooi. Ook hier kon iedereen uiteraard weer punten halen. 

Na het toernooi was het tijd om alle punten op te tellen op alle scoreformulieren en de winnaars te bepalen. Dat was uiteraard een spannend moment! 

De beker voor de 1e prijs ging naar Jille Blanckenborg, hij was dus de winnaar van de eerste herfstmiddag, Mick Hoff werd 2e en Lois Workel verdiende de 3e prijs. Daarnaast kregen alle deelnemers voor de inzet en de getoonde skills een oorkonde en medaille en was het tijd om weer naar huis te gaan. Het was een geslaagde middag! 

We willen hierbij alle begeleiders van deze middag graag bedanken voor hun inzet, ook willen we het JAC bedanken voor de sponsoring van de bekers en medailles en Gravutech voor de sponsoring van de scoreformulieren. Op de facebookpagina van W.V.V.'34 zijn meer foto's te vinden van deze middag. 

Morgen dag 2 van de herfstvoetbalmiddag, dan zijn de spelers van de JO11 en JO12 aan de beurt, heel graag tot morgen! 

HV Bentelo heeft besloten om tot en met 18 oktober 2020 alle wedstrijden en trainingen te annuleren. Reden hiervoor is het snel oplopende aantal Covid-19 besmettingen in en om Bentelo, en zorgen hierover bij leden en bestuur. Op hun website laten ze het volgende weten: "Gelukkig hebben we binnen onze vereniging nog nagenoeg geen besmettingen. Dat willen we graag zo houden! Om die reden dus helaas geen trainingen en wedstrijden de komende week. We komen snel bij jullie terug met nadere berichtgeving. Bij vragen kunnen jullie natuurlijk leden van het bestuur benaderen. Tot snel, en blijf gezond!"

Pagina 1 van 530