vrijdag 19 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

21 t/m 27 oktober donateursactie WHC

  • donderdag, 18 oktober 2018 11:44
Van 21 t/m 27 oktober start de donateursactie van WHC. Senioren elftallen 1,2,3  en de A-jeugd komen volgende week langs de deuren names WHC. Onder alle donateurs verloten we 3 vleesschotels.  Wij willen alle donateurs bij voorbaat danken voor hun bijdrage en hun betrokkenheid bij onze vereniging. 

Bladblazer gestolen, wie weet meer? (update)

  • maandag, 15 oktober 2018 19:17

Vanavond tussen 18 en 18.45 uur is er een bladblazer gestolen aan de Van den Brinkstraat. De buurman van de eigenaar had de bladblazer even geleend en achter het huis gezet. Toen even later bleek dat de bladblazer er niet meer stond, gingen de alarmbellen rinkelen bij de eigenaar. Heeft iemand wellicht iets gezien, of iemand met een bladblazer zien fietsen dan graag even een mailtje naar [email protected], dan brengen wij u in contact met de eigenaar.

De bladblazer op bovenstaande foto is een vergelijkbaar model.

Update: De bladblazer is terecht, hij stond een paar huizen verderop!

Twee spelers van WVV'34 opgenomen in Hofteam

  • maandag, 15 oktober 2018 13:58

Het zijn mooie weken voor de Hengeveldse voetballers Rens Brummelhuis en Bas Derkink. Beide spelers zijn namelijk geselecteerd voor het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het Internationale jeugdtoernooi met c-teams van betaalde voetbalclubs uit Nederland, Duitsland en België bij GFC in Goor. Trainer Romano Lammertink heeft van zijn eigen vereniging Troy Sloterdijk, Ties Haverkate en Teun Eleveld opgeroepen. Het Hofteam speelt vanavond een oefenwedstrijd tegen HSC ’21 jo15 1, een ploeg die uitkomt in de derde divisie. Het duel op sportpark Heeckeren begint vanavond om 19:30 uur en is gratis toegankelijk.

WHC heeft vanmiddag het duel om de koppositie met 21-20 tegen. In de slotseconden ging het mis voor de dames uit Hengevelde. Herman Keppels, trainer van WHC over het duel: "Het was de gehele wedstrijd een gelijk op gaande strijd. Er werd door onze dames weer hard gewerkt. Mede doordat wij weer een aantal open misten kwamen we niet op een voorsprong en bleef het spannend tot het einde. 15 seconden voor het eindsignaal kwamen we weer op een gelijke stand, 20-20. Zwolle nam snel de bal uit met nog 10 seconden op de klok en wist nog een keer te kunnen gooien. Helaas voor ons ging deze erin en werd het helaas onze eerste verlies van de competitie 21-20."

WVV’34 heeft vandaag met 1-4 van Glanerbrug verloren. De eerste 30 minuten was er weliswaar sprake van een gelijkwaardig spelbeeld, de tussenstand was alles behalve gelijkwaardig; 0-2. Een knullig misverstand in de defensie een een uiterst dubieuze strafschop luidden de tegendoelpunten in. WVV’34 had tot de openingstreffer zelfs enkele goede mogelijkheden, beide in de naam van uitblinker Wouter Horstink. Wessel Ziethof had op slag van rust de aansluitingstreffer op zijn schoen maar hij raakte de bal totaal verkeerd. Wouter Roescher schoot naast in een 2 tegen in 1 counter. Kort samengevat; de beste kansen voor de thee waren voor de Hengeveldenaren.

Kampioenen PV de Witpen gehuldigd!

  • zondag, 14 oktober 2018 13:47
Gisterenmiddag zijn de kampioenen van P.V. de Witpen gehuldigd. Dit werd gevierd onder het genot van een hapje en een drankje in ons clublokaal aan de Needsestraat.   De kampioenen waren als volgt:

WHC is de competitie in de Hoofdklasse als een speer begonnen. Met twee overwinningen waaronder de prachtige overwinning van vorige week op Bentelo is de sfeer binnen de ploeg uitstekend. Vanmiddag treft het Travelbags/HV Zwolle DS1, ook zij wonnen hun twee duels. Trainer van WHC Herman Keppels blikt vooruit op het duel: "Wij hebben wel wat personele problemen. NIeke heeft nog steeds een enkelblessure en ook Ester is twijfelachtig. Voor ons is het een goede zaak om de punten mee naar Hengevelde te nemen en de eerste plek te behouden. We zullen vanaf het begin scherp moeten zijn om gelijk de wedstrijd naar ons toe te trekken en Zwolle geen geloof te geven. Als we dat gaan doen en blijven spelen zoals we de andere twee wedstrijden hebben gespeeld, en de kansen benutten, dan heb ik er alle vertrouwen in!".
Het duel in Zwolle begint vanmiddag om 13.25 uur 

Cupido revancheert zich

  • zaterdag, 13 oktober 2018 18:19
Met een 0-4 overwinning op Rivo in Rijssen revancheerden de Hengeveldse volleybaldames zich na de historische thuisnederlaag van vorige week. Ze begonnen sterk aan de eerste set met een goede serve van Anouk Vehof waar Rivo werkelijk ‘niks van kon maken’. Dit eindigde na een tussenstand van 13-3 in 11-25.  Met groot enthousiasme begonnen ze aan de tweede set; ook hier zat een goede serve serie en wel Marieke Beuving. Hierdoor liepen ze uit naar een voorsprong maar liefst 15 punten. Dit met name door de goede blokkering van Maureen Grefte. De set eindigde dan ook met een stand van 11-25.  Bij het begin van de derde set begon Rivo met een sterke serve:

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren