woensdag 23 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Op Zaterdag 19-5 stond de midfond vlucht vanaf Chalons en champagne op het programma.Dit betekende voor de 119 duiven van PV de Witpen een afstand van zo’n 395 km. De duiven werden om 9 uur onder goede omstandigheden gelost en konden aan hun terug reis beginnen. De eerste duif die dit volbracht was dit keer van Bennie Rupert en hij was om 14.19.35 terug op het hok. De eerste 10 waren als volgt:
1  Bennie Rupert
2 Hennie Averdijk
3-8 Jan Rupert
4  Ronald ten Thije
5-6-9-10 Gerard Wielens
7 Rudie/Stan ten Thije

Een wedstrijd die leeft in zowel kamp A als kamp B, maar het werkelijke belang blijft beperkt tot kamp B! De B van Bentelo. Het zal de wedstrijd moeten worden die de Blauwen moet behoeden van directe degradatie, WVV is al kampioen. En beide kerkdorpen zijn dermate met elkaar verweven dat een compromis tot de mogelijkheden behoort? Of liggen de kaarten anders? Diverse spelers van Bentelo hebben immers aangegeven; als WVV de punten nodig blijkt te hebben in de laatste wedstrijd voor het behalen van het kampioenschap, dan was een compromis onbespreekbaar! Of is het filmpje van afgelopen jaar na de degradatie van de groen gelen en de promotie van de blauwen van invloed?
We gaan het allemaal zien, komende zondag om 14.00 uur op sportpark de Pol in Bentelo!
KLIK HIER VOOR HET DESBETREFFENDE FILMPJE.

Vanmiddag direct na de wedstrijd is er in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen afscheid genomen van keeper Wouter Assink, grensrechter Erik Kluin, verzorgster Mariëlle Nijhuis, spits Tom ten Breteler, middenvelder Bas Assink en verdediger Jos ter Huurne. Voorzitter Maurice Workel had voor allen een afscheidswoord en een fotolijst met hoogtepunten van het afgelopen seizoen.
KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE.
Wilt u de bovengenoemden persoonlijk bedanken:
Op vrijdag 1 juni is er van 20.00 tot 22.00 uur een kampioensreceptie bij Café-Zalencentrum De Gebrande Waateren, Hengevelde.

Met de tweede nederlaag op rij, nu met 1-3 thuis tegen Emos uit Enschede is er van een waardig afscheid van de 4e klasse geen sprake. WVV’34 kwam als een komeet uit de startblokken: al in de eerste minuut was het Tom ten Breteler op aangeven van Mahmoud Jaafil de bal tegen de touwen knalde. Hij maakte daarmee de 18e treffer van het seizoen. Dit in een wedstrijd die nergens meer om ging, WVV al kampioen en Emos winnaar van de eerste periode. De beste lansen voor de thee waren voor de thuisploeg: Mahmoud Jaafil, Wouter Horstink en Gijs Pierik, allen vrij voor de keeper maar niet in staat om af te ronden. Na de pauze was het EMOS dat als een komeet uit de startblokken kwam. 

Morgen, op 1e Pinksterdag speelt WVV 1 de laatste thuiswedstrijd dit seizoen. Om 14.00 uur start de wedstrijd tegen EMOS. Het zou een wedstrijd worden om des keizers baard, ware het niet dat er direct na de wedstrijd het afscheid volgt van een kwartet aan basisspelers. Bas Assink heeft aangegeven te willen zakken evenals zijn neef Wouter Assink. Jos ter Huurne heeft besloten te gaan stoppen in verband met de werkzaamheden op de boerderij en veel andere hobby's waar hij dan straks meer tijd voor kan maken. Zondag maakte ook Tom ten Breteler aan de spelersgroep bekend bezig te zijn aan de laatste wedstrijden in WVV'34 1, reden: Lichamelijke te veel last na de wedstrijden en trainingen. Daar komt voor trainer Roy Workel ook nog eens als donderslag bij heldere hemel bij; de langdurige blessure van Hamoudi Jaafil.  Hij bleek na zijn kampioensgoal zijn kruisband te hebben afgescheurd en hem wacht een operatie en langdurige revalidatie. 

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren