Ben jij een aanpakker, 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuk bijbaantje?

Voor de zaterdag en de zondag zoeken wij nog medewerkers/sters voor de barwerkzaamheden in onze kantine op Sportpark Rupertserve.

Lijkt jou dit leuk en wil je meer informatie?
Stuur dan een mail naar kantinezaken@wvv34.nl en er wordt contact met je opgenomen.

zaterdag, 15 augustus 2020 13:23

Stuivertje wisselen in de top

Wegdamnieuws in de race, de koppositie lijkt een heet hangijzer, tot nu toe weet nog niemand deze langer dan een week vast te houden. Waar afgelopen week Tijmen Katier vanuit de luwte wist toe te slaan, is het nu Sjors de Witte onder de naam WTT die DE lijstaanvoerder is. Zoon Tom is terug te vinden op plaats 6. Is dit een lang leven beschoren? We gaan het zien in Barcelona komende zondag!

Goed nieuws: Brigitte te Wierik heeft met een 12e plaats in het weekklassement de rode lantaarn overgedragen.
Hieronder de volledige stand:

vrijdag, 14 augustus 2020 05:21

Wegdamnieuws Tourpoule 2020, geef je op!

De Hengeveldse Tourpoule 2020, het Tour de France-spel van Wegdamnieuws, is weer geopend. En het is eenvoudig om je via DEZE link in te schrijven. We werken weer met Scorito, dit kost een paar eurootjes, maar eerlijk is eerlijk: het systeem van Scorito werkt perfect. Het spel werkt eenvoudig: - Stel een team samen van 20 renners - Stel iedere etappe 9 renners op - Kies per etappe één van je 9 opgestelde renners als kopman Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 29 augustus. Eens kijken wie het meeste verstand van wielrennen heeft!! De uitreiking volgt in overleg met de winnaar vlak na de ronde van Frankrijk. Veel succes gewenst en zeg het voort, want hoe meer deelname, hoe leuker de strijd!

zondag, 09 augustus 2020 12:47

W.V.V.’34 maatje te groot voor UD Weerselo

Met een einduitslag van 4-0 in de eerste wedstrijd van de voorbereiding mag UD zeker niet ontevreden zijn, de score had dan ook veel hoger uit kunnen vallen. De ploeg uit Weerselo wist in de drie keer dat er een half uur gespeeld werd geen enkele mogelijkheid te creëren. De doelpunten aan Wegdamse zijde werden gemaakt door Mahmoud Jaafil (achter het standbeen langs zie foto onder) . De 2-0 door Stan Wegdam (Zie foto onder). De 3-0 door Thomas Wegdam en de 4-0 door Randy Smit die kort daarvoor de mooiste treffer van de wedstrijd afgekeurd zag worden. 

zaterdag, 08 augustus 2020 17:45

W.V.V.'34 1 zondag thuis tegen UD Weerselo 1

Morgen (zondag 9 augustus) zal het ‘eerste elftal’ van W.V.V.'34 1 de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen spelen tegen UD Weerselo 1. De wedstrijd zal in drie keer 30 minuten worden gespeeld. UD speelde het afgelopen seizoen onder andere tegen sv Delden en Rood-Zwart in de 4e klasse en de promovendus stond na 15 wedstrijden op plek 9. Tussen 1996 en 2006 speelden ze in de 3e klasse. De 10 jaar erna 1 jaar in de 5e, de rest in de 4e.
UD: Utile Dulci, wat latijn is voor 'het nuttige met het aangename'. We gaan het zien!
De wedstrijd begint om 11.00 uur op sportpark Rupertserve in Hengevelde.
Supporters zijn hierbij van harte welkom! Uiteraard blijven de basisregels van kracht:
- Heeft u klachten, blijf dan thuis en laat u zo snel mogelijk testen
- Voor toeschouwers van 18 jaar of ouder: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand op en in de sportlocatie, tribune, kantine etc.

Maurice Workel: "Na persconferentie van donderdag is het er niet leuker geworden. Morgen zal er een aparte in en uitgang zijn in de kantine. De koffie zal buiten worden verkocht en binnen in alles met linten zo ingericht dat het voldoet aan alle richtlijnen. (Zie foto's onder) Buiten mag, maar kan alleen maar zittend". 

Pagina 1 van 515