In sporthal de Marke werd  vrijdagavond een compleet volleybal programma gespeeld, zowel de jeugd, dames team en heren moesten aan de bak. Laten nu alle 5 de teams dames 1, dames 2, dames 3, heren 1 en de B-jeugd de wedstrijd met 4-0 winnen, klasse. Van deze wedstrijden zijn foto's gemaakt door Inge Workel die te zien zijn in dit fotoalbum. Het was nog lang gezelling in de kantine van de Marke. 

zondag, 08 december 2019 16:30

Een ware Jaafil dag heeft victorie gebracht

De gebroeders Jaafil hadden vanmiddag op het sportpark Rupertserve een groot aandeel in de 4-0 overwinning tegen Luctor et Emergo uit Almelo. W.V.V.’34 leverde een grootste teamprestatie door in de 90 minuten speeltijd weinig tot niets weg te geven, veel druk te zetten en vier keer te scoren. Matchwinnaar met twee assists en een doelpunt Mahmoud Jaafil:”Een heerlijke overwinning! Vanaf de start waren we scherp en pakten we ze goed aan, we hebben 90 minuten druk vooruitgezet. Hierdoor kregen we de kansen om 4x te scoren!”
zaterdag, 07 december 2019 14:24

W.V.V.’34 J011-2 ongeslagen kampioen!

W.V.V.'34 J011-2 is vanochtend kampioen geworden! Ze zijn ongeslagen de competitie doorgekomen. Een hele prestatie, waar wij als leiders (Rinse Rotink, Arjan Pierik, Marcel Keunenger en Brian Grefte) heel trots op Zijn!!! De laatste wedstrijd die vandaag gespeeld is was niet de beste van het seizioen, maar dit kwam hoogstwaarschijnlijk door de spanning waaronder onze boys hebben gevoetbald. Toen eenmaal de eerste goal door Ties Keuneger werd gemaakt kwamen de jongens een beetje op stoom en werd er aansluitend beter samen gespeeld. Door het betere samenspel was het ook niet lang wachten op de tweede goal van Teun Raanhuis. Deze kreeg door een goede voorzet van Bram Rotink de bal in de voeten gespeeld en wist door een hard schot de goede keeper van hoeve vooruit te passeren.
Het was nu 2-0 en onze jongens wouden de trouwe supporters niet teleurstellen en voerden de druk op! Samen hebben ze er voor gezorgd dat de derde goal door wederom Teun Raanhuis gemaakt kon worden. 3-0 een mooie uitslag voor een topteam! Jongens gefeliciteerd!

zaterdag, 07 december 2019 08:56

Sinterklaas strooit met punten in Hengevelde

Cupido dames 1 heeft het cadeautje van de goedheiligman gretig uitgepakt middels een 4-0 overwinning in de thuisbasis sporthal de Marke gisterenavond tegen Rivo Rijsen.  Voor Cupido een belangrijke wedstrijd en met de behaalde 5 punten mogen de dames zich weer lijstaanvoerder noemen! Lynn Roorda: ”De eerste set begonnen we sterk met de juiste energie knalde we de punten binnen.  Deze set werd afgesloten met een 25 - 18 winst.

Een vaste koploper hebben we dit seizoen allerminst. Menige deelnemer stond al bovenaan, waaronder Harrie Averdijk, Gijs Eijsink en nu weer Michel Hoesstee, die zich voor de tweede week op rij de voorlopig beste mag noemen. We schreven vorige week dat Gijs Eijsink een eedagsvlieg leek gezien het feit dat hij een week bovenaan stond, maar hij houdt zich keurig met een voorlopig tweede plek. Een naam die ook genoemd mag worden is Kevin ten Buuren, de oud-winnaar die de top 10 binnenstormt en zo zicht houdt op het podium met daarop naast de zojuist genoemde namen ook Jacco Kiezenbrink, een outsider voor de titel. Hieronder de tussenstand met de winterstop in zicht.

Pagina 1 van 530