dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De tourpoule is nu een week onderweg en de leider in het klassement is Hamoudi Jaafil! Door zijn zware knieoperatie heeft hij deze periode alle tijd om de juiste beslissingen te nemen hetgeen hem tot nu toe prima afgaat! Hij moet de leiderstrui nog wel delen met Mike te Wierik en Robin Raanhuis, maar dat is volgens Hamoudi slechts een kwestie van tijd.
Hieronder de tussenstand tot vandaag:

Het was weer een druk weekend voor de duivenmelkers. De laatste vlucht voor de oude duiven was een midfond vlucht vanuit Dudelange een plaatsje in Luxenberg op zo’n 305 km vanaf Hengevelde. De duiven werden om 8.00 uur gelost en om 12.16.23 melde zich de eerste duif bij Hennie Averdijk. Daarmee eiste hij de eerste plak op. De jonge duiven werden gelost in Boxtel dat op zo’n 112 km vanaf Hengevelde ligt en hier was het een duif van Bennie Rupert die met de eer ging strijken. Dan was er vorige week ook nog een marathon vlucht vanuit DAX (1100km) deze werdt gewonnen door Bennie Pelle.

De eerste 10 van Dudelange waren als volgt
1-9–10 Hennie Averdijk
2-8 Jan Rupert
3-4 Ronald ten Thije
5 Rudie/Stan ten Thije
6 Gerard Wielens
7 Bennie Pelle

De eerste 10 van Boxtel
1 Bennie Rupert
2-3-4-6 Jan Rupert
5-9 Hennie Averdijk
7-8-10 Gerard Wielens

Uitslag DAX
1-2-3 Bennie Pelle

De competitieindeling van promovendus WVV'34 is zojuist bekend geworden. De kersverse derdeklasser mag het dit seizoen opnieuw in de regio zoeken. Vorig seizoen was het nog bij vrijwel alleen maar clubs uit de Hof van Twente ingedeeld, aankomend seizoen is dit alleen Twenthe Goor, dat afgelopen seizoen nog in de 'andere' 3e klasse uitkwam, 3B. Naast Twenthe komt WVV'34 de volgende ploegen tegen: Avanti Wilskracht, DSVD, De Tukkers, GVV Eilermark, LSV, Losser, NEO, Reunie, Reutum, Saasveldia, Sportlust Glanerbrug en Victoria'28. Remi Leferink, verdediger WVV'34 1 hierover: "Dit is natuurlijk een hartstikke mooie competitie! Veelal mooie tegenstanders en we komen bekende trainers tegen; Kiepman, Bos en Du Gardijn. Het is natuurlijk wel een zware competitie, maar wij hebben de kwaliteit in de groep zitten om ook in deze klasse mee te draaien. Verschillende plekken in het team moet opnieuw ingevuld worden, omdat jongens zijn gestopt, maar ik denk dat wij als team sterk genoeg zijn om dit goed in te vullen. Wij zijn enthousiast, en we gaan ervoor met zijn allen aankomend jaar in de derde klasse A!"
Een prachtige competitie voor de ploeg van Roy Workel. De redactie wenst de Hengeveldse hoofdmacht veel succes en zal uiteraard verslag doen van de wedstrijden. Roy over de nieuwe indeling:

De derde editie van het Très Chic Hengevelde open dubbel tennistoernooi is aan! Milou Wolterinck:"Vele Hengeveldenaren hebben we deze week al mogen begroeten op onze tennisbanen in Hengevelde. Zij spelen mee, soms tot bijna middernacht, (ruim 30 eigen leden nemen deel) komen bekenden aanmoedigen of zijn er voor de gezelligheid. Het toernooi verloopt geweldig, ook zeker door het weer. Er worden hele mooie partijen gespeeld, het is vaak erg spannend.
Zo kreeg bijvoorbeeld Kim Blokhorst – ter Huurne deze week de eretitel ‘Toernooi HERO van de Dag’. Zij had deze week al drie partijen gespeeld waarin ze de eerste sets verloor, de tweede binnenhaalde en vervolgens de wedstrijd won op het allerlaatste moment in de supertiebreak".
De wedstrijden van de 165 deelnemers vallen aanstaande zaterdag uiteen in halve finales:


 

Vanmorgen vanaf 08.30 uur tot 14.00 uur was het beachveld het toneel voor de beachvolleybalclinic van Cupido. Johan Strokap namens de Nederlandse Volleybalbond wist samen met Mirthe Esscher en Susan en Marieke Beuving alle kinderen van groep 2 t/m groep 7 het volleybal enthousiasme super goed over te brengen met leuke fanatieke volleybal duik- en smash oefeningen. Het weer werkte ook helemaal mee, niet te warm en niet te koud. Echt Iedereen was enthousiast en deed leuk mee, geweldig om te zien!’ Alle kinderen hebben een uitnodiging gekregen om mee te doen aan het jeugd beach volley en voetvolley toernooi op zaterdagmiddag 1 september. Ook werden er volleybal tattoos uitgedeeld. Wij zien de aanmeldingen voor het jeugdbeachtoernooi graag tegemoet via [email protected] Ook de jeugd buiten Hengevelde mag natuurlijk meedoen!
Hieronder een fotoalbum.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

hop over to this site

heroes farming hashflare code november 2017 http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=btc-generator-online more tips here additional info ethereum mining pool list 2018

to buy bitcoin uk best place to buy bitcoin uk reddit useful source best cryptocurrency for cpu mining miner for sale south africa

cinemantrix.com look what i found her explanation cryptocurrency exchange uk