zaterdag, 28 maart 2020 13:26

Cupido Dames 2 zoekt volleybaltrainer

Helaas is aan dit seizoen voortijdig een einde gekomen. Ondertussen zijn we natuurlijk al wel weer aan de slag voor volgend seizoen. Wij zoeken daarvoor nog een trainer voor Dames 2.

Heb jij zin om een leuke groep jonge, enthousiaste dames te trainen en liefst ook te coachen? Zij spelen tweede klasse en lagen dit seizoen op promotie/kampioenskoers. Dat zit er ook zeker in. Haal jij dat er volgend seizoen uit? Laat het ons weten via info@cupido-hengevelde.nl.

De Nevobo maakt afgelopen week bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie, per direct worden gestopt. Voorzitter Veronique Beuving met de officiële reactie van volleybal vereniging Cupido:
“Vanwege de goede positie in de poule van dames 1, dames 2 heren 1 en dames recreanten B is het jammer dat de competitie nu vervroegd ten einde is. De spelers balen er ontzettend van!  De kans om zelf promotie te behalen door de laatste wedstrijden te winnen is verkeken. Natuurlijk zetten we het in perspectief met alle ellende die er is rondom het corona virus en komen we er ook wel overheen.
De volleybalbond Nevobo heeft 3 opties:
zaterdag, 21 maart 2020 09:14

'Lockdown' sportpark Rupertserve

Bestuur W.V.V.'34:
 
'We merken de afgelopen dagen dat de jeugd uit Hengevelde ons sportpark weet te vinden. Regelmatig zijn er groepen kinderen op het sportpark om samen te voetballen. Dit is niet de bedoeling en niet in lijn met alle voorzorgsmaatregelen die rondom het corona-virus in het gehele land worden getroffen. Het bestuur van W.V.V.'34 ziet zich daarom genoodzaakt, na overleg met Gemeente Hof van Twente, het sportpark tot nader order te sluiten. Het is dus per direct niet meer toegestaan het sportpark en de voetbalvelden te betreden voor recreatieve doelen. Laten we gezamenlijk bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het corona virus.  
We rekenen op ieders begrip voor dit besluit. 

Bestuur W.V.V.'34'. 
 
Ondanks de “Corona-crisis” zijn wij achter de schermen druk bezig met de teamindeling voor volgend seizoen.
Een speciale oproep aan eenieder: als jij al weet dat je je gaat aanmelden bij de handbal, lever dan uiterlijk 28 maart 2020 het aanmeldformulier in (deze is te vinden op onze website). Het aantal teams moet binnenkort opgegeven worden bij het NHV en als we nu al weten dat er meiden bij komen, kunnen we jullie alvast indelen in een team voor volgend seizoen. De indeling van de teams zal plaatsvinden naar leeftijd, dus je komt altijd bij (een paar van) je klasgenootjes in het team.

Het bestuur van W.V.V.'34 heeft vanwege de verspreiding van het coronavirus diverse activiteiten afgelast tot en met 31 maart a.s. Daarmee sluit het bestuur zich aan bij de adviezen van de overheid, het RIVM en de KNVB. Over de periode daarna zal te zijner tijd worden besloten en berichtgeving volgen. 

Het afgelasten van diverse activiteiten betekent dat ook de papierboys de komende weken GEEN oud papier huis aan huis ophalen. Maandag 16 maart is daarom de mogelijkheid tussen 08.00 en 16.00 uur oud papier in te leveren op het sportpark. Hiervoor is de toegangspoort aan de Needsestraat (bij de duivenvereniging) geopend. 

Het bestuur van W.V.V.'34 hoopt op ieders medewerking en begrip voor dit besluit. 

(bron: www.wvv34.nl

Pagina 1 van 498