donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.’34 uit het bekertoernooi

  • dinsdag, 19 februari 2019 22:27

WVV heeft vanavond in Vriezenveen tegen DOS’37 een 4-1 nederlaag geleden en is daarmee uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Hengeveldenaren speelden met veel invallers; Gastspelers uit de jeugd Imko Stortelder en Vallentijn Rupert en uit het 2e elftal Jord Bouwmeester, Michel Blokhorst en Bas Assink.
WVV begon goed aan de wedstrijd, het bal tempo van DOS’37 lag te laag waardoor de Wegdammers goed gegroepeerd konden staan en loeren op een counter en die kwam er. Na 14 minuten voetballen was het Mahmoud Jaafil die Wouter Horstink bediende met een bekeken balletje. Wouter nam de bal mee zijn borst en schoof hem beheerst in de hoek. DOS’37 voerde baltempo op WVV kreeg het moeilijker:

WVV speelt vanavond een lastige uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen DOS’37 uit Vriezenveen dat in de eerste klasse speelt.Hoe benader je zo’n wedstrijd als  van vanavond? Roy Workel: We gaan er gewoon met goede moed naar toe. Er zijn een aantal spelers  op vakantie en we hebbeneen aantal geblesseerden. We spelen met 4 spelers van het 2de en 2 van de A1. Voor deze jongens is het gewoon mooi om tegen zo'n goede tegenstander te voetballen. We zullen er alles aan doen om het DOS’37 moeilijk te maken”. De wedstrijd op sportpark Het Midden begint om 20.00 uur.

Stan Aarnink opvolger Harrie Hofmeijer

  • dinsdag, 19 februari 2019 08:22
Vanaf volgend seizoen is Stan Aarnink een van de nieuwe leiders van W.V.V.'34 1. Stan:”Door een tweede kruisband blessure, ben ik echter helaas genoodzaakt om te stoppen met voetballen. Ik word binnenkort opnieuw geopereerd en na mijn operatie wil ik me graag meer bezig gaan houden met het hardlopen en dan vooral het lopen van langere afstanden, zoals een marathon. In de zomerperioden liep ik altijd al graag hard als voorbereiding op het nieuwe seizoen en daarom ga ik het hardlopen na mijn operatie verder doorzetten. Naast dat ik het jammer vind dat ik niet meer kan voetballen, vond ik het ook jammer om afscheid te moeten nemen van het voetbalteam. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad, we hebben een mooi team met elkaar.

Kim te Wierik uit Hengevelde maakt aankomend seizoen de overstap van Bentelo naar Borhave. Hiermee promoveert ze op persoonlijk vlak opnieuw nadat ze eerder al van WHC naar Bentelo verhuisde. De keuze is opvallend, want net als Kim heeft de nieuwbaken trainer van Borhave een Hengevelds verleden. Herman Keppels staat aankomend seizoen voor de groep bij de Eredivisionist uit Borne. Kim gaat overigens niet alleen, ook Liza Falkmann gaat spelen bij Borhave. Wat heeft je doen besluiten, we hoorden dat je twijfelde. Is broer Mike hierbij een onderdeel geweest? Kim: "Mike had de keuze natuurlijk al gemaakt, die zei direct doen! Ik wilde er wel even over nadenken, Bentelo is wel een beetje mijn clubje geworden en daar heb ik het altijd heel erg naar mijn zin gehad. Borhave is nu een mooie kans en uitdaging om aan te gaan, Eredivisie meemaken is toch wel heel gaaf!". Kim proficiat en heel veel succes gewenst!

Feyenoord heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie. Waar AZ gisteren eenvoudig won van VVV-Venlo (3-0) deed een eigen doelpunt van Sven van Beek de Rotterdammers vandaag de das om in het hoge noorden. FC Groningen boekte zodoende alwéér een zege in het nieuwe kalenderjaar en klimt daardoor naar de negende plaats: 1-0. Mike te Wierik over het duel: "Het ging lekker! We speelden goed en gaven Feyenoord geen ruimte om te voetballen. We hebben meer dan verdiend gewonnen, alleen jammer dat het maar 1-0 bleef. Nu moeten we deze lijn doorzetten."

W.V.V.'34 wint verdiend van Losser: 3-0

  • zondag, 17 februari 2019 16:40

W.V.V.'34 heeft vanmiddag een verdiende overwinning geboekt in eigen huis. Tegen laagvlieger Losser, de ploeg van Gerard Bos, werd het 3-0 na een 2-0 ruststand.W.V.V.'34 liet van meet af aan zien dat er weinig te halen viel voor de gasten uit Losser. Na 7 minuten kreeg de ploeg van Roy Workel al levensgrote kansen via Randy Smit (één op één) en Martijn Baas uit de daaropvolgende corner. In de 16e minuut werden er dan wel spijkers met koppen geslagen door de thuisploeg. Wouter Horstink werd gevloerd in de 16 waarop Wouter Roescher de penalty benutte. Wouter Horstink kreeg na een half uur spelen ook nog een kans om zelf te scoren, maar de voorzet van Mahmoud kon hij niet goed genoeg verwerken. Enkele minuten later was het dan toch raak voor de groengelen. Martijn Baas scoorde uit een rebound van een poging van Gijs Pierik, die een zeer sterke wedstrijd speelde.W.V.V.'34 hield druk en opnieuw Wouter Horstink kon scoren, maar de keeper van Losser redde zeer knap. 2-0 was ook de ruststand.

WHC verliest ongelukkig, zorgen worden groter

  • zaterdag, 16 februari 2019 22:04
WHC heeft vanavond in eigen huis het zeer spannende duel tegen Wesepe. Helaas werd het 21-22 na een ruststand van 11-11. Trainer Herman Keppels: "We hebben teveel technische fouten gemaakt en te veel kansen onbenut gelaten. In de tweede helft liepen we nog drie doelpunten uit, maar toen wisten we niet door te drukken. Hierdoor kwam Wesepe weer terug in het geloof en trok de wedstrijd voor ons ongelukkig naar zich toe. Helaas verloren en nu de volgende vier wedstrijden alles geven voor lijfsbehoud." Hieronder nog enkele foto's:

Trainer Herman Keppels: “Vanavond beginnen we aan een belangrijke reeks van de laatste 5 wedstrijd we staan nu in de degradatie zone maar kan met 2 wedstrijden weer totaal anders zijn, aangezien we met 7 ploegen heel dicht bij elkaar staan. We moeten 4x tegen teams die bij ons in de buurt staan en 1x tegen de koploper. Dus nog genoeg punten te verdienen. Vanavond dan de 1ste die bij ons in de buurt staat, Wesepe. Winnen we gaan we inboedel geval al over hun heen. De uitwedstrijd verloren wij met 31-25. Aanvallend liep het redelijk alleen de dekking stond niet goed die avond. Als we dat vanavond beter doen liggen er kansen voor ons. Dus we moeten in de dekking hard werken en vandaar uit onze doelpunten gaan maken dan houden we de punten in Hengevelde”.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren