zaterdag, 11 januari 2020 20:08

WHC niet opgewassen tegen Broekland

Geschreven door
De Wegdamse handbal Club heeft vanavond in sporthal de Marke na en ruststand van 11-15 met 23-27 verloren van Broekland dat op de vierde plaats terug te vinden is. Broekland, een kerkdorp in de gemeente Raalte, scoorde iets gemakkelijker dan de Hengeveldse handbaldames en liepen in de openingsfase uit naar een ruime voorsprong. Leidster Lieke Scholten: ”We hebben te veel kansen gemist vandaag waardoor we elke keer achter de feiten aan hebben gelopen. Ook waren wij te lief in de dekking waardoor Broekland telkens een gaatje wist te vinden.”
WHC staat momenteel op de 10e plek, één punt boven TVO uit Beckum en twee punten boven de rode lantaarndrager OBW uit Zevenaar.

whc 2 Custom

 

whc 3 Custom

 

whc 4 Custom

Laatst aangepast op zaterdag, 11 januari 2020 21:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.