zaterdag, 25 januari 2020 09:11

Cupido Bedrijvenvolleybal: Volop strijd en close finish

Geschreven door
Iwan Goorden probeert indruk te maken Iwan Goorden probeert indruk te maken
Voor de eerste 10 teams zit het er weer op: Het jaarlijkse Cupido bedrijventoernooi in sporthal de Marke. (KLIK HIER voor en fotoalbum) Het was echt een super sportieve maar ook een competitieve avond! De avond bevatte weliswaar minder teams, maar de strijd was er niet minder om! Sportieve wedstrijden die veelvuldig uit lange rally’s bestonden. De finale lag enigszins in de lijn der verwachting: Beuving Bestrating tegen Rotink Mechanisatie. De strijd om plek 3 ging tussen Grefte Vleeskuikens en de Rabobank. 
De wedstrijden om de eerste en de derde plek waren beide gelijk opgaande wedstrijden, het motto leek deze avond: Volop strijd en close finish! 
Met als eindresultaat:

1. Beuving bestrating
2. Rotink mechanisatie
3. Grefte Vleeskuikens
4. Rabobank (Raboballers 2)
Laatst aangepast op zaterdag, 25 januari 2020 09:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.