woensdag, 12 februari 2020 12:47

Cupido dames 1 vanavond 20.00 uur thuis tegen Flevoll

Geschreven door
Afgelopen vrijdag was een behoorlijke tegenvaller voor Cupido dames 1. Na 3-2 verlies tegen Dynamo Tubbergen dames 4, gaat Cupido met een strijdende gedachte naar de volgende wedstrijd. Vanavond; Woensdag 12 februari speelt Cupido dames 1 thuis tegen Kuipers Flevoll dames 2 om 20.00 uur in sporthal de Marke.
Februari vorig jaar werd er nog en degelijke 4-0 werd behaald met een uitstekend spelende Marieke Beuving!  In Fleringen echter werd er op 12 oktober 2019 met 3-2 verloren dus de dames zijn gewaarschuwd!
Aanmoediging en support is altijd welkom!
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.