zaterdag, 29 februari 2020 05:09

W.V.V.'34 ontvangt LSV: "Tegenstander die veel inzakt"

Geschreven door

W.V.V.'34 zal deze dagen nog wel even terugdenken aan het duel dat het eerder tegen LSV afwerkte en met 3-0 verloor. Extra pijnlijk maakte de nederlaag was dat LSV met 0 punten stijf onderaan stond en zelfs nog geen doelpunt had weten te maken. Hoewel het destijds in oktober een zeer geflatteerde uitslag was waren de druiven zuur voor Roy Workel en zijn mannen. Op dit moment kent W.V.V.'34 een moeilijke periode. De laatste overwinning dateert al van 8 december. Wat moet W.V.V.'34 zondag doen om aan de goed kant van de score te eindigen? Mahmoud Jaafil hierover: "We zitten op dit moment in een lastige fase. Zondag is een belangrijke wedstrijd om punten te pakken. LSV is een tegenstander die veel inzakt. We hebben ons daar donderdag op voorbereid met verschillende trainingsvormen. De groep is nagenoeg compleet op Randy na. Die heeft last van keelonsteking waardoor zijn hamstring steeds op spanning komt”. 

Randy, hoe gaat het met je?
"Deze week was toch wel minder waar ik mijn hamstring weer kon vernemen. Gaat dus nog niet geweldig."

Stan Aarnink over de pupil van de week: 
"Moet ik nog geheimhouden deze week. Excuses. Zondag begrijp je waarom!”

Het duel op Sportpark Rupertserve begint zondag om 14.00 uur.

vloor1
LSV kon het geluk niet op na de eerste treffers en eerste overwinning van het seizoen, dit uitgerekend tegen de Hengeveldse ploeg

Laatst aangepast op zaterdag, 29 februari 2020 00:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.