dinsdag, 19 mei 2020 05:30

Goed nieuws voor Cupido!

Geschreven door
Vanuit de volleybalbond kwam onlangs het bericht binnen: Dames 1 toch naar de Promotieklasse! Nog niet eerder speelde Cupido in de promotieklasse. Komend seizoen 2020-2021 wel! Jaar op jaar waren de dames er dichtbij, maar in het zicht van de haven was het telkens net niet. Voorzitter Veronique Beuving: 
cupido 1 pr 2“Door de super goede prestaties van het gehele team, inclusief trainer en invalspeelsters stond Cupido Dames 1 op het moment van het einde van de competitie door de Corona crisis op de tweede plek in de poule, vlak achter de nummer 1 Lutheria uit de Lutte.  Cupido mocht vanwege de Corona crisis als tweede team geen promotiewedstrijden spelen.
Afgelopen weekend hoorden we dat we als ‘beste nummer 2 uit de 1e klasse’ toch in aanmerking komen voor promotie vanwege het wegvallen van een team ergens in de pyramide tussen de Eredivisie en de eerste klasse. Geweldig nieuws dat door alle speelsters zeker met open armen werd ontvangen!
 
De speelsters verdienen dit zeker, mede omdat het de afgelopen jaren in de promotiewedstrijden telkens net geen promotie behaald werd! Na elke keer ‘net niet’ nu dus wel!  ‘’

Volgend jaar lekker aan de bak! We hebben er zin in en zullen Hengevelde laten zien dat we promotieklasse waardig zijn…’’

Tot volgens seizoen!”

cupido 1 pr 1
Laatst aangepast op maandag, 18 mei 2020 20:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.