dinsdag, 30 juni 2020 05:00

Hengeveldenaren haken massaal af bij FC Twente

Geschreven door

FC Twente begon enkele weken geleden met de verlenging van seizoenkaarten. De seizoenkaarten zijn in trek en er zijn er al veel over de toonbank gegaan. Toch zijn nog niet alle seizoenkaarten verlengd en dit kan nog tot en met vandaag. Het lijkt erop dat Hengevelde de club uit Enschede massaal de rug toekeert. Waren er vorig jaar nog 122 seizoenkaarthouders, op dit moment staat dit (volgens de cijfers van FC Twente) op 74. Dit betekent dat maar liefst 39% van de seizoenkaarthouders van vorig seizoen besloten heeft om niet te verlengen. Hiermee scoort in Twente alleen Markelo slechter met 40%. Glanerbrug kent daarentegen geen enkele afzegging, Beltrum slechts 3%, Groenlo 4% en Bentelo en Goor beiden 11%. Hieronder de actuele cijfers:

skra

Afbeelding

Laatst aangepast op dinsdag, 30 juni 2020 12:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.