dinsdag, 22 september 2020 22:07

Wegens groot succes nog twee weken 'Welpjesvoetbal'

Geschreven door

Wegens groot succes, is er besloten om de komende twee zaterdagen ook nog welpjesvoetbal te organiseren!

Dit welpjesvoetbal is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, die graag willen voetballen, maar nog te jong zijn om in wedstrijdverband te spelen. Op deze manier kunnen ze alvast kennis maken met bal en spel. 

Data en tijden: Zaterdagen 26 september en 3 oktober a.s., start om 11.30 uur (duur 30 minuten).
Locatie: Het kleine kunstgrasveld (oude handbalveldje) bij W.V.V.'34. 

Deelname is gratis, maar opgave is wel nodig (als uw kind nog niet heeft deelgenomen aan de afgelopen 3 trainingen)! 
Opgave kan via ledenadministratie@wvv34.nl. Ook voor overige vragen kan er contact worden opgenomen via dit e-mail adres. 

Let op! Bij eventuele slechte weersomstandigheden kan deze welpjestraining afgelast worden. Mocht dit inderdaad zo zijn, dan wordt dit op de desbetreffende zaterdagmorgen rond 09.00 uur vermeld op de website van W.V.V.'34 en de facebookpagina. 

Commissie VTZ jeugd onderbouw

(bron: www.wvv34.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.