zondag, 18 mei 2014 00:00

WVV'34 8 kampioen

Geschreven door

WVV'34 8 speelde in en tegen Haaksbergen 3, de directe concurrent. Haaksbergen was enkel bij een overwinning gebaat, daarmee zouden zij een beslissingswedstrijd afdwingen. Zover lieten de groen gele veteranen het echter niet komen!

De wedstrijd eindigde in 0-1 overwinning voor het 8e en Joris Roelink maakte in deze wedstrijd de enige treffer. De Hengeveldse mannen met onder andere de legendarische 'Roony'in de gelederen eindigden met 55 punten na 22 wedstrijden en blijft Haaksbergen daarmee 6 punten voor.

Laatst aangepast op maandag, 19 mei 2014 09:29
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.