zaterdag, 24 maart 2018 22:09

Tom Brummelhuis opnieuw belangrijk voor winnend Excelsior'31

Geschreven door

Tom Brummelhuis is bezig aan een ijzersterk seizoen. De Hengeveldse verdediger was vandaag opnieuw belangrijk voor zijn ploeg door te scoren. De ploeg uit Rijssen won met 1-2. Excelsior'31 ging zaterdagmiddag op bezoek bij HZVV. Trainer Peter Wesselink kon niet beschikken over Amanuel Isa vanwege een schorsing. Melvin Velthuis schoof door naar het middenveld en achterin kwam er een plek vrij voor Niek Averesch. De Rijssenaren namen het initiatief in de wedstrijd. HZVV was met name gevaarlijk in de counter en dat had via Breukelman zeker een treffer op kunnen leveren, maar Excelsior'31-doelman Melvin Koetsier kon redding brengen. Ook Excelsior'31 werd gevaarlijk via Boy Boeloerditi en Hielke Penterman, maar gescoord werd er niet in de eerste helft.

Na rust kwam Excelsior'31 wederom sterk uit de startblokken. Mirko Zwiers kreeg een grote kans maar HZVV-doelman Streutker hield de bal knap uit het doel. Niet veel later was Mirko Zwiers wel succesvol. Na een goede combinatie met Boy Boeloerditi kwam hij door over rechts en gaf hij de bal prima voor op Hielke Penterman die scoorde, 0-1.

Even later was Streutker weer belangrijk voor de thuisploeg, een inzet van Hielke Penterman verwerkte de doelman tot hoekschop. Uit die hoekschop maakte Tom Brummelhuis de 0-2. 

In de slotfase ging de thuisploeg op zoek naar de aansluitingstreffer. Melvin Koetsier hield Excelsior'31 op de been met een aantal uitstekende reddingen. Toch kwam HZVV in de laatste minuut van de blessuretijd nog tot scoren, Sander Dzemidiz scoorde vanuit de counter de 1-2. Dat werd ook de eindstand.

Excelsior'31 doet net als vorige week goede zaken in de kop van de Hoofdklasse B. Genemuiden verloor van AZSV waardoor Eemdijk de nieuwe koploper is. Excelsior'31 staat op de vijfde plek met 6 punten achterstand op Eemdijk, met een wedstrijd minder gespeeld. Het is dus razend spannend bovenin. Volgende week speelt Excelsior'31 thuis tegen NSC Nijkerk, aanvang 14.30 uur op sportpark De Koerbelt. 


HZVV - Excelsior'31 1-2 (0-0)
51. Hielke Penterman 0-1
61. Tom Brummelhuis 0-2
90+4. Sander Dzemidiz 1-2

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Mirko Zwiers, Niek Averesch, Tom Brummelhuis, Dylan Vosskühler (70. Simon Baysoy), Melvin Velthuis (75. Cem Köse), Michel Gerritsen Mulkes, Hielke Penterman, Ogùzhan Sahin (86. Yilber Haverslag), Boy Boeloerditi, Hakim Ezafzafi.

De samenvatting van het duel hieronder:

https://twitter.com/Excelsior31TV/status/977663816833097728?s=08


(bron: www.excelsior31.nl)

Laatst aangepast op maandag, 26 maart 2018 12:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.