dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gelijkspel W.V.V.’34 maximum haalbare, Tom Grobben klasse

  • maandag, 22 april 2019 16:09
  • Geschreven door 
W.V.V.’34 heeft vandaag middels een 0-0 gelijkspel het maximale eindresultaat weten te behalen tegen de Tukkers uit Albergen. Het eerste kwartier van de thuiswedstrijd ging gelijk op met amper gevaarlijke momenten voor de beide goals. Daarna nam de Tukkers het heft in handen, W.V.V.’34 kwam onder druk te staan en dat leed veelvuldig tot snel balverlies. Ondanks een handvol mogelijkheden voor de Tukkers was de ruststand 0-0.

In de tweede helft waren beide teams niet in staat om tot goede kansen te komen, de eindpass was te vaak matig. Uiteindelijk hadden beide teams vrede mer het doelpuntloze gelijkspel. Trainer Roy Workel: “Dit geeft na vorige week natuurlijk wel een goed gevoel. Het was weliswaar geen beste wedstrijd, maar als je bijvoorbeeld zie hoe Tom Grobben de 90 minuten volmaakt en zich staande houdt, is dat grote klasse! Complimenten aan het jonge elftal!”

tuk2

tuk3
Tom Grobben in actie

Laatst aangepast op dinsdag, 23 april 2019 01:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren