maandag, 09 september 2019 08:50

W.V.V.'34 4 winnaar Paul Wegdam toernooi

Geschreven door

Gisterenochtend hebben de elftallen W.V.V.'34 4, W.V.V.'34 5, W.V.V.'34 6 en W.V.V.'34 7 gestreden om de felbegeerde Paul Wegdam bokaal. Het is een jaarlijks terugkerende strijd, waarbij de teams elkaar niet sparen. Om 09.00 uur stonden de spelers van de teams op de velden klaar voor het eerste fluitsignaal. Duels werden uitgevochten tijdens de verschillende wedstrijden en de wil om te winnen was bij iedereen aanwezig. Om 11.00 uur kon Paul Wegdam de bokaal overhandigen aan de heren van W.V.V.'34 4. In de laatste wedstrijd tegen het 6e elftal werd duidelijk dat zij het toernooi overtuigend zouden gaan winnen. De tweede plek was voor het 5e elftal, het 7e elftal werd derde en hekkensluiter was W.V.V.'34 6. De heren scheidsrechters werden bedankt en de eerste drankjes werden gedronken. Het was een geslaagde ochtend en alvast een goede voorbereiding voor de eerste wedstrijden! pwtoer3

pwtoer2

pwtoer4(bron: www.wvv34.nl)

Laatst aangepast op maandag, 09 september 2019 08:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.