woensdag, 12 februari 2020 13:05

Coop Hengevelde en Geurs Beton genomineerd voor Hoffelijkheidsprijs, stem nu!

Geschreven door

Wie is volgens jou dé Held van de Hof of welke werkgever heeft dit jaar iets extra’s gedaan voor de werknemers en verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Het antwoord op deze (en andere!) vragen krijg je op 12 maart a.s. tijdens de allereerste Hoffelijkheidsprijs, georganiseerd door HofMarketing.
In de categorie 'Werken' zijn uit Hengevelde Coop Hengevelde en Geurs Beton genomineerd. Stemmen op één van de bedrijven kan HIER.


In totaal staan er op 12 maart a.s. vier winnaars op het podium, elk in een eigen categorie. De Hoffelijkheidsprijs is door HofMarketing in het leven geroepen en gaat vooral over positieve ontwikkelingen in de gemeente Hof van Twente, denk bijvoorbeeld aan mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor hun omgeving.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.