woensdag, 15 april 2020 14:57

Reggestad ICT Specialisten produceert belangeloos gelaatsschermen voor de gezondheidszorg

Geschreven door
Frits Bauhuis met de gelaatsschermen voor zijn bedrijfspand in Goor Frits Bauhuis met de gelaatsschermen voor zijn bedrijfspand in Goor

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland is er een groot tekort aan beschermingsmiddelen voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Zo zijn nog altijd weinig gelaatsschermen te verkrijgen en de schermen die er zijn gaan voor hoge prijzen 'de markt op'. Bart Aaldering en Hengeveldenaar Frits Bauhuis van Reggestad ICT vielen dit op en zij besloten met hun bedrijf zelf gelaatsschermen te produceren en deze kosteloos aan te gaan bieden. Frits hierover: "Inmiddels zijn de eerste gelaatsschermen geleverd aan verloskundigenpraktijk In Spe uit Rijssen. Al snel meldde zich via een bekende zorginstelling Pluryn, waar mensen met complexe problematiek in zorg zijn. Ook zij hebben veel baat bij de gelaatsschermen die eenvoudig schoon te maken zijn met alcohol en hierdoor herbruikbaar zijn. Tevens zijn er contacten met het St. Elisabeth in Delden. Graag maken we er nog meer organisaties blij mee die het echt nodig hebben. Het is overigens niet de bedoeling dat we leveren en er vervolgens een handel gaat ontstaan door derden, want dan gaan we hier niet mee door. Op deze manier hopen ook wij ons maatschappelijk steentje bij te dragen zodat we met elkaar het coronavirus snel de baas worden."

Ken jij een zorginstelling of heb jij zelf belang bij gelaatsschermen? Neem dan contact op met Frits Bauhuis van Reggestad ICT via info@reggestad.nl of bel even met 0547-273363.

Hieronder enkele foto's van de schermen die Frits heeft geproduceerd:

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Laatst aangepast op woensdag, 15 april 2020 15:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.