zondag, 17 mei 2020 19:30

Stefan, Robin en Thom organiseren drive-thru BBQ tijdens Hemelvaart

Geschreven door

Tijdens het Hemelvaartsweekend organiseren Stefan Beld, Robin Eijsink en Thom Hartgerink een barbecue drive-thru. De slager, barbecue-fanaat en cateraar slaan de handen ineen en serveren een weekend lang de lekkerste barbecue gerechten aan de Kinkelerweg 12. Thom: ‘’ We zijn alle drie groot fan van barbecueën en goed vlees. Toen de Corona crisis kwam, begonnen we al snel over dit idee te brainstormen. We zijn al een tijdje bezig met het idee en de voorbereidingen, maar we hebben gewacht tot het juiste weekend. Tijdens Hemelvaart zijn de omstandigheden perfect, lekker zomers weer en een lang weekend. We bouwen bij ons in het weiland een grootse drive-thru met een gigantisch barbecue eiland. Stefan en Robin grillen met een zomers muziekje op de achtergrond. Bij aankomst kun je je bestelling doorgeven bij één van de twee kassa's. Vervolgens betaal je gemakkelijk met de pin en mag je door rijden naar het barbecue eiland. Daar bereiden we jouw bestelling á la minute. Makkelijker wordt het niet!’’

Op het menu staan verschillende barbecue klassiekers. Er is keuze uit een XL BBQ Meister Box (Spareribs, Kippeling, broodje Pulled Pork), Spare Ribs, broodje Pulled Pork en een broodje Braadworst (kids). Bij alle gerechten wordt friet en rauwkost geserveerd.

De drive-thru is op Hemelvaartsdag geopend van 13.00 uur – 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 16.00 uur – 20:00 uur en op zondag van 13.00 – 20.00 uur. Je hoeft niet vooraf te bestellen. Dit doe je eenvoudig in de drive-thru.

Er zijn een aantal spelregels verbonden aan de drive-thru om de RIVM richtlijnen te waarborgen. Zo mag je in de drive-thru je auto niet verlaten. Ook mag je je eten niet in de auto opeten. Er wordt verzocht om het eten mee te nemen naar huis en het hier op te eten.

Eet smakelijk! Meer info op www.thomsconceptcatering.nl

werk10

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.