dinsdag, 30 juni 2020 21:32

'Toeristisch Hengevelde' bij Bazar van Jon

Geschreven door

Vanaf 1 juli heeft de Bazar van Jon verschillende folders, mappen en routes van Twente en van de Hof van Twente in het assortiment. Het assortiment bestaat uit verschillende wandel-, fiets-, en autoroutes door heel Twente. Er zijn ook themaroutes met leuke wetenswaardigheden van de Hof van Twente.

Verder zijn er verschillende folders met highlights van delen van Twente. Het goede nieuws is, dat de citymap en Hightlights Twente helemaal gratis zijn! Ga ook een keer in je eigen omgeving ‘op vakantie’! Ook zijn er leuke ontwikkelingen op het gebied van wenskaarten, snoeppotjes, flesopeners, en sleutelhangers van Hengevelde en de Hof van Twente. Leuk voor de verjaardag en degene die dit jaar in eigen huis op vakantie zijn en toch een kaartje of een cadeau willen sturen naar de familie! Deze artikelen worden half juli verwacht! Zodra ze binnen zijn, brengen we een nieuws item met een leuke aanbieding op Wegdam nieuws!

toeris2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.