dinsdag, 14 juli 2020 12:26

Nollen neemt bakkerij Koehorst over

Geschreven door

Koehorst, De Echte Bakker stopt per 1 februari 2021 en draagt zaak over aan Bakkerij Nollen. Eigenaren Jan en Cindy Koehorst hebben een goed gevoel bij de overname van hun bakkerij in Borne. “Ik geloof in de bedrijfsfilosofie van Bakkerij Nollen. Het is een goed bedrijf om onze zaak aan over te dragen’’, zegt Jan Koehorst.
De afgelopen 2 jaar dachten Jan en Cindy veel na over de toekomst van hun bakkerij. “Borne is de laatste jaren hard gegroeid, dit merkten wij ook in de winkels. Onze bakkerij heeft hiervoor niet genoeg productieruimte, waardoor we voor de keuze stonden om of uit te breiden of om een samenwerking aan te gaan”, aldus Jan en Cindy.

Samen met Vincent Nollen besprak Jan de optie om het bakken van het groot brood uit te besteden aan Bakkerij Nollen. Dit gesprek mondde echter uit in een overname van de bakkerij. Na 22 jaar iets moois te hebben opgebouwd is het nu tijd voor iets anders. Dit is de kans voor Cindy om iets anders te doen en voor Jan om weer zijn passie als bakker bij Bakkerij Nollen uit te voeren.


e6c01a59 5700 42bd 91f4 a42c9a7b7913Over de keuze om de bakkerij over te dragen aan Bakkerij Nollen is geen twijfel geweest. „Bakkerij Nollen weet als de beste hoe bakkersland er over 10 á 20 jaar uitziet en speelt daar nu al goed op in. De moderne en volledig nieuwe centrale bakkerij in Hengevelde biedt veel kansen. Er is zekerheid voor het personeel en voor de voortzetting van het bedrijf’’, spreekt Jan Koehorst vol lof. Ook voor Vincent Nollen was de keuze snel gemaakt. „De goede balans tussen kwantiteit en kwaliteit van Bakkerij Koehorst past perfect binnen de filosofie van Bakkerij Nollen. Daarnaast is het een mooie aanvulling op de nieuwe samenwerking met Plus Huls van den Nieuwboer in Borne. Het witte vlak op de kaart in de regio wordt in 2021 mooi opgevuld met deze nieuwe winkel.’’

Laatst aangepast op dinsdag, 14 juli 2020 12:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.