maandag, 05 oktober 2020 15:38

Weer terug: Ouderenuurtje bij Coop Hengevelde

Geschreven door

Het ouderenuurtje is terug van weggeweest: Het extra uurtje winkelen voor ouderen en kwetsbare mensen is iedere maandag t/m vrijdag van 20:00 tot 21:00: DUS VANAVOND AL!
Vorige week werd duidelijk dat het Kabinet weer een speciaal uurtje voor ouderen en kwetsbare mensen wil invoeren. Daar werken wij als winkel natuurlijk aan mee! Een tripje naar de supermarkt kan nu extra moeilijk zijn vanwege de drukte en het besmettingsgevaar van het Coronavirus. Daarom zijn wij, net als eerder dit jaar, EXTRA geopend, speciaal voor ouderen en kwetsbare mensen.

Hoe werkt het?

• Het extra uurtje winkelen voor ouderen en kwetsbare mensen is iedere maandag t/m vrijdag van 20:00 tot 21:00.
• Er mogen maximaal 5 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn.
• Aanmelden voor dit uurtje kan in onze winkel of telefonisch op 0547-333208 (wanneer u zich aanmeldt krijgt u uw tijdsbestek door wanneer winkelen voor u mogelijk is. Dit zodat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn).

VOL = VOL!

Mondkapjes
Het Kabinet heeft vorige week een dringend advies gegeven om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes, dus ook in supermarkten. Coop heeft landelijk besloten dat alle medewerkers een mondkapje moeten dragen. Wij zouden het op prijs stellen als u dat als klant ook doet. Het is dus niet verplicht.

Samen maken we ‘t verschil tegen Corona!

Laatst aangepast op maandag, 05 oktober 2020 15:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.