dinsdag, 13 oktober 2020 21:20

Bistro de Kolenbrander start na sluiting horeca met afhaalkaart, bestel nu!

Geschreven door

Het kabinet heeft vanavond besloten om de horeca weer helemaal te sluiten in de strijd tegen het coronavirus. Een klap voor de horeca, die weer flink moet slikken. Bistro de Kolenbrander zit niet bij de pakken neer en gaat opnieuw afhaalmenu's verkopen. Bistro de Kolenbrander geeft het volgende aan: "Helaas, we moeten de deuren van onze bistro en café aanstaande donderdag weer sluiten (r).i.v.m. de nieuwe maatregelen. Woensdag mogen we nog wél open tot 22:00 uur (voor À La Carte, Preuverie XL en afhaalmaaltijden).
Reserveer uw tafel vanaf morgen 12:00 uur via ons nummer 0547-333972. Vanaf donderdag beginnen wij weer met bezorgen. Bestel onze maaltijden via het bovenstaande nummer!". Hieronder de afhaalkaart: 

Laatst aangepast op dinsdag, 13 oktober 2020 21:31
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.