zaterdag, 17 oktober 2020 05:58

Herberg de Gebrande Waateren start met afhaalkaart 'Winterkost' en 'Wild': "Ideaal in deze tijden!"

Geschreven door

Zoals bij iedereen bekend moest de horeca deze week opnieuw verplicht sluiten. Herberg de Gebrande Waateren besloot onlangs al om de deuren te sluiten, dit vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen in Hengevelde. Casper Bebseler gaat echter niet bij de pakken neerzitten en heeft besloten opnieuw te starten met afhaalmenu's. Een kans voor eenieder die houdt van lekker eten en tevens de lokale horeca een hart onder de riem wil steken. Casper over de sluiting van de horeca: "Het is heel vervelend maar we zagen het wel een beetje aankomen. Vanwege het hoge aantal besmettingen hadden we zelf al besloten om een paar dagen dicht te gaan, maar dat het nu ineens met vier weken wordt verlengd is natuurlijk helemaal niks. Hopelijk blijft het bij deze vier weken. Om in de tussentijd toch een beetje bezig te blijven hebben we een besloten om lekkere winterkost te gaan maken! Lekkere verse maaltijden die gevacumeerd afgehaald kunnen worden en thuis alleen maar even in het warme water gehangen hoeven te worden. Ideaal dus in deze tijden!" 
Benieuwd naar de kaart? Bekijk deze hieronder en bestel eenvoudig via 0547 333419.

Laatst aangepast op zaterdag, 17 oktober 2020 08:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.