donderdag, 03 december 2020 06:02

Bazar van Jon: De beste oplossing voor een kaarsrechte kerstboom

Geschreven door

Verkrijgbaar bij de Bazar van Jon: De kerstboomstandaard van EasyFix! (KLIK HIER VOOR DE DEMONSTRATIE VAN JON KLEIN BRETELER!)
Jon:
“Hiermee haalt u de beste oplossing in huis. En we hebben voor elk interieur een passende kerstboomstandaard. De Easyfix Kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Er zijn EasyFix Kerstboomstandaarden voor alle kerstbomen van groot tot klein. Zelfs voor kerstbomen tot 500 cm hoog!
De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord, daarvoor hebben wij een machine aangeschaft. (Zie foto onder). Eenmaal thuis hoeft u alleen maar de punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat de duwen. Geef er een klap op, voeg water toe en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan de TreeFood die je erbij krijgt toe aan het water in de kerstboomstandaard!”

KLIK HIER VOOR DE KERSTFOLDER VAN DE BAZAR VAN JON

jon 2 Custom• Bomen vanaf € 9,95

• Prachtig kerst assortiment dit jaar, zie DIT ALBUM

• Bestellen kan door te bellen naar 0547-333 232

• Bezorgen kan, zowel binnen als buiten de bebouwde kom

• De boom kan in een net zodat uw auto schoon blijft! Zie op het eind van DIT FILMPJE

jon 4 Custom

De 'drillingmachine' voor het gat onderin de boom

jon 1 Custom

Laatst aangepast op woensdag, 02 december 2020 16:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.