woensdag, 09 december 2020 05:16

Jul et Mi en de Bloemruiker verzorgen ‘een warm gezellig winterfestijn’. Bazar van Jon ook open

Geschreven door

José Raamsman-Spikker: “Zondag 13 december is Jul et Mi open vanaf 13.00 met een warm gezellig winterfestijn buiten waar ik de vergunning voor heb ontvangen! Dit wordt het uitje van de zondag in advent, en alles natuurlijk volgens de regels van het RIVM, op gepaste afstand! Heerlijk de nieuwe collectie bewonderen Warme coltruien, mooie rokjes die waren uitverkocht en een kerst collectie voor de kerst thuis hangt ook klaar! Daarna kan je genieten buiten bij onze kerstvrouwen van warme glühwein, chocolademelk en verse oliebollen!

Ook de Bloemruiker is van de partij, 'onze’ Hans heeft gezellige toefjes dan klaarliggen om het thuis mooi te maken! Wij maken er een mooie middag van. Kom lekker allemaal eens kijken, wij hebben er veel zin in!

De Bazar van Jon sluit zich ook aan en is eveneens open van 12.00 tot 17.00 uur. 

Zondag 13 december
13 uur t/m 17.00

Liefs Jose!”

Laatst aangepast op woensdag, 09 december 2020 08:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.