dinsdag, 01 juli 2014 06:10

Gratis het logo van WVV’34 en je naam op je voetbalschoenen

Geschreven door

“O pa! Hier gaan we mijn nieuwe voetbalschoenen halen", was een opmerking van een uit Hengevelde afkomstig voetballiefhebbertje bij binnenkomt op het kunstgras in de winkel. Het ene seizoen is nog niet afgelopen of het nieuwe staat alweer voor de deur. Over een maand worden de eerste trainingen alweer afgewerkt op Sportpark ’t Ruperts Erve en lijkt het jou nou niet te gek om rond te lopen met unieke voetbalschoenen, met hierop het WVV’34 logo en je eigen naam?

thijs siteBij 100% Voetbal in Enschede waar de Hengeveldse Thijs Assink werkzaam is, maakt het allemaal mogelijk en bij aanschaf van de voetbalschoenen, zelfs GRATIS! Dus kom deze zomer langs bij 100% Voetbal aan de Langestraat 45c (oude schouwburg) te Enschede en profiteer van deze unieke actie, speciaal voor leden van W.V.V. ’34.

Op de foto boven de nieuwe ‘kicksen’ van Sem Kuipers.

IMG 20140626 200302Laatst aangepast op maandag, 30 juni 2014 22:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.