woensdag 14 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Even voorstellen: Autosport Onderdelen Waanders

  • vrijdag, 06 april 2018 06:03
  • Geschreven door 

Misschien wel de grote onbekende in Hengevelde: Autosport Onderdelen Waanders, een jonge startende onderneming in de verkoop van autosport onderdelen. Gelegen aan de Kerkstraat 5 in Hengevelde en ook vindbaar via www.autosportonderdelen-waanders.nl. Bij deze onderneming moet je denken aan onderdelen voor rallysport, rodeo en autocross. Het bedrijf bestaat nu anderhalf jaar, hoofdzakelijk actief over de grens bij onze Oosterburen.  Eigenaar Richard Waanders: ”We richten onze pijlen inderdaad vooral op Duitsland. We doen dit omdat de Nederlandse auto’s in het cross circuit meer vermogen hebben en daardoor ook sneller gaan. Dit weten de Duitsers maar al te goed en kopen daarom eerder onderdelen bij een Nederlands bedrijf. De acquisitie loopt via de DRCV (Deutscher Rallye Cross Verband) de NWDAV (Nordwest Deutscher Autocross Verband) en de WACV. (West Deutscher Autocross Verband) In Nederland is de markt veel meer verzadigd; Er staan in ons land veel meer aanbieders te vissen in dezelfde vijver bij de evenementen. Wel proberen we een bij aantal rodeo's te gaan staan met onze nieuwe verkoop trailer.

FB IMG 1521404370529<< De opvolger is er klaar voor; Daan Waanders

Richard zelf heeft de nodige ervaring opgebouwd door de jaren heen, Hij heeft veelvuldig gereden onder de KNAF (Nationale Autosport Federatie) in de keverklasse. Hierdoor weet hij dus ook waar hij over praat als het gaat om de juiste onderdelen bij welke auto dan ook.

Ook voor de nodige banden info en keuze kan hij de klant hierbij goed informeren.

Kom gerust eens langs voor info of onderdelen aan de Kerkstraat 5 in Hengevelde.

600b6c2c90f09ac9d2dd8dc823e2a9bf-1

 

Laatst aangepast op vrijdag, 06 april 2018 07:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen zullen twijfelen aan wat je zegt

maar geloven wat je doet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren