vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met Ter Doest, Diny en Giny naar Drente!

  • donderdag, 21 maart 2019 05:51
  • Geschreven door 
Raymond ter Doest: ”Onze jaarlijkse, 5-daagse busreis is compleet, dit jaar gaan we naar “Mooi Drenthe!” De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen, wederom een prachtige reis onder begeleiding van 2 ervaren vrijwilligers, Diny Vossebeld en Giny Geerlings. Na de goede en leuke ervaringen van voorgaande jaren, gaan we in samenspraak met onze ervaren vrijwilligers en buschauffeur weer op reis. Dit jaar van 29 juli t/m 2 augustus 2019 naar “Mooi Drenthe” Is het nu Drenthe of Drente…..dit is een vraag die wij in deze 5-daagse niet gaan oplossen. Onze reis gaat naar Vledder in “MOOI Drenthe” wij verblijven 4 nachten in Hotel Brinkzicht.
Op verzoek sturen wij u een flyer met alle reisinformatie of zie bezoek onze website: www.ter-doest.nl en bekijk onze brochure.

De provincie Drenthe ligt in het noordoostelijke deel van Nederland en grenst aan de provincies Overijssel, Groningen en Friesland. Het oostelijke deel van de provincie vormt de grens met Duitsland. De hoofdstad van de provincie is Assen maar Emmen is de grootste stad van de provincie. Er zijn veel prachtige grote en kleine dorpen te vinden met een lange geschiedenis. In de provincie zijn nog opvallend veel zogenaamde brinkdorpen te vinden. Deze kenmerkende dorpen onderscheiden zich door een groot plein in het centrum van het dorp. Hotel Brinkzicht is een prachtige basis voor onze uitstapje van deze week om “Mooi Drenthe” te ontdekken.
 
Op verzoek sturen wij u een flyer met alle reisinformatie of zie bezoek onze website: www.ter-doest.nl en bekijk onze brochure
 
Met vriendelijke groet,
Raymond ter Doest

Laatst aangepast op woensdag, 20 maart 2019 23:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

activator autodesk autocad architecture 2012 dreamweaver cs6 chief architect on pc