vrijdag, 03 mei 2019 06:30

Coop Hengevelde VriesVers Winkel van het Jaar 2019? Stemmen!

Geschreven door

Van 1 mei tot en met 26 mei 2019 organiseert De VriesVers Keuken voor de 9e keer op rij haar landelijke campagne onder de naam VriesVerstival, met onder andere een loterij met prachtige prijzen voor consumenten, waaronder 2 x 1 minuut gratis winkelen (andere prijzen zie afbeelding hieronder!). Coop Hengevelde doet ook mee om de hoofdprijs, en kan uw stem goed gebruiken. Eind januari van dit jaar werd Coop Hengevelde al uitgeroepen tot 4e beste Coop van Nederland. Nu gaan ze voor de volgende prijs! Hoe kunt u stemmen en kans maken op prijzen? Lees het hieronder:

 Vanaf 1 mei stemt u via www.stemvriesvers.nl op Coop Hengevelde én op uw favoriete diepvriesproduct (A-merk en Huismerk). Zo maakt u kans op mooie prijzen. De enige tegenprestatie die van u gevraagd wordt, is het invullen van een kleine vragenlijst over onze winkel en uw favoriete VriesVers Producten. Wij maken daardoor, op onze beurt, kans op de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2019 én u op mooie prijzen!

Alvast bedankt voor uw stem, vergeet niet in uw mailbox de stem te bevestigingen, anders geldt deze niet!

Laatst aangepast op woensdag, 01 mei 2019 22:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.