maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fietstochten bij de Kolenbrander met Pinksteren

  • donderdag, 06 juni 2019 06:30
  • Geschreven door 

Net zoals ieder jaar heeft Bistro de Kolenbrander weer een mooie fietstocht uitgezet voor Pinksteren. Zowel op 1e als 2e Pinksterdag is de plannign om omstreeks 12:00 uur weg te fietsen, dus kom gezellig een rondje meefietsen. U kunt kiezen uit een tocht van ongeveer 45 en 60 kilometer. Tevens biedt Bistro de Kolenbrander de mogelijkheid om te genieten van de plateservice voor slechts € 12,95. Uiteraard kan naast de plateservice ook à la carte gedineerd worden. De inschrijfkosten bedragen €5,- per persoon.

Laatst aangepast op donderdag, 06 juni 2019 06:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren