donderdag, 06 juni 2019 06:30

Fietstochten bij de Kolenbrander met Pinksteren

Geschreven door

Net zoals ieder jaar heeft Bistro de Kolenbrander weer een mooie fietstocht uitgezet voor Pinksteren. Zowel op 1e als 2e Pinksterdag is de plannign om omstreeks 12:00 uur weg te fietsen, dus kom gezellig een rondje meefietsen. U kunt kiezen uit een tocht van ongeveer 45 en 60 kilometer. Tevens biedt Bistro de Kolenbrander de mogelijkheid om te genieten van de plateservice voor slechts € 12,95. Uiteraard kan naast de plateservice ook à la carte gedineerd worden. De inschrijfkosten bedragen €5,- per persoon.

Laatst aangepast op donderdag, 06 juni 2019 06:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.