woensdag, 12 juni 2019 06:09

Bakkerij Nollen opende in Enschede haar elfde winkel

Geschreven door
Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Daar weten deze dames alles van Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Daar weten deze dames alles van

Bakkerij Nollen blijft aan de weg timmeren. Afgelopen jaar ging de nieuwe banketbakkerij in Hengevelde open, afgelopen week werd derde winkel in Enschede geopend waarmee het totaal op 11 winkels komt. Ook in deze winkel kunnen mensen terecht voor de lekkerste ambachtelijke producten, van brood, taart en gebak tot chocolade en van snacks tot verse belegde broodjes. Om de opening te vieren waren er de hele week openingsaanbiedingen in de nieuwe vestiging in Enschede Zuid. Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Zowel het brood als de taarten, het gebak en de chocolade worden met passie door de bakkers, patissiers en chocolatiers gemaakt. Eigenaar Vincent Nollen en zijn vrouw Antoinet vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de ambachtelijke producten uit hun bakkerij. "De smaak van puur ambacht stond bij de opening van de bakkerij in 1921 al centraal. Dat is in al die jaren nooit veranderd. De traditionele waarden van opa en oma Nollen zijn daarom nog steeds terug te vinden in alle winkels en de bakkerijen", aldus Vincent.

Laatst aangepast op dinsdag, 11 juni 2019 23:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.