vrijdag, 05 juli 2019 10:33

Theo Nollen op 89-jarige leeftijd 'nu echt' met pensioen (VIDEO)

Geschreven door

Misschien is hij wel de bekendste bakker van de regio, de 89-jarige Theo Nollen die in augustus 90 jaar hoopt te worden. In 1945 nam hij met zijn vrouw Mieny de bakkerij van oprichter (en de gelijknamige vader) Theo Nollen over. Zij zorgden zij ervoor dat heel Hengevelde onbezorgd kon genieten van de smaak van pure ambacht. Hoewel zoon Vincent de leiding al jaren geleden overnam, bleef Theo meewerken in het familiebedrijf. In Hengevelde was Theo al even gestopt met het 'venten' van brood, dit nam dochter Miriam al jaren geleden over. Afgelopen zaterdag was het venten dan toch definitief voorbij. Met kleinzoon Yorrick ging Theo tot afgelopen weekend nog altijd mee om in Bentelo te venten. Met een borrel bij café Spoolder nam Theo nu echt afscheid van zijn trouwe klanten. Dit lieten zij niet onopgemerkt voorbij gaan, want er was een fraaie speech voorbereid hetgeen Theo aanhoorde met een brede glimlach. De redactie wenst Theo nog vele gezonde jaren toe! Bekijk HIER de video van de speech.

thy2

Laatst aangepast op vrijdag, 05 juli 2019 10:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.