vrijdag, 15 november 2019 13:52

Reminder: 21 november Ladies Night bij De Kolenbrander

Geschreven door

Samen met meerdere stands uit de hele Hof van Twente organiseert De Kolenbrander op donderdag 21 november het jaarlijkse uitje, de Ladies Night! Voor €27,50 heeft u een uitgebreid 3-gangen-menu, kunt u de upcoming trends en nieuwtjes bekijken, meespelen met een verloting en na de tijd genieten van de afterparty in Café 't Kooltje. Reserveren verplicht & Vol = Vol! Reserveer nu je tafel door te bellen of te mailen naar: info@bistrodekolenbrander.nl | 0547 333 972. Maak bij uw reservering tevens kenbaar of er eventuele uitzonderingen zijn waar wij vooraf rekening mee kunnen houden. Er zijn nog enkele plekken vrij, vol=vol.

talenkon

Laatst aangepast op vrijdag, 15 november 2019 13:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.