zondag, 22 december 2019 11:50

Winterprogramma Herberg de Gebrande Waateren vandaag van start

Geschreven door

Het is weer december, de boom staat, de lampjes branden. Kortom, het is erg gezellig. En daar hoort natuurlijk een decemberprogramma bij, zo heeft Herberg de Gebrande Waateren gedacht. Kom de Kerstsfeer proeven in de herberg tijdens een van hun activiteiten.
Zondag is de gezellige Kerstmarkt in Hengevelde en kunt u bij Herberg de Gebrande Waateren genieten van een lekkere schnitzel met champignonsaus, patat en rauwkost voor maar een tientje en uiteraard lekker opwarmen bij de kachel!

Hierboven een overzicht van het programma.

Laatst aangepast op zondag, 22 december 2019 11:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.