De winnaars van 2019, Joost, Madelon, Guus en Joep Assink, en Sandra, Kees, Sjaak en Roy Rupert hebben een heerlijke na zomerdag uitgekozen om te genieten van de hoofdprijs van 2019: Een geheel verzorgde barbecue van keurslager Brummelhuis uit Hengevelde. Winnaar Joost Assink:
“De barbecue die we hebben gewonnen naar aanleiding van met de vlag op vakantiewedstrijd van 2019 was afgelopen zondag een feit. Het was heerlijk, ik zou zeggen; Tot volgend jaar!”

Ook dit jaar zal de leukste foto tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! Ondanks corona, ondanks het geringe aantal inzendingen: Wordt vervolgd!

2020 is een bijzonder jaar, een jaar zonder onze vertrouwde feesten. Maar ondanks het feit dat Hengevelde 2020 niet door kon gaan en de Stichting Zomerfeesten Hengevelde geen inkomsten heeft kunnen genereren dit jaar, hebben we wel besloten het verenigingsleven te blijven ondersteunen en subsidies uit te keren. Wel zal er heel goed onderbouwd moeten worden waarvoor de bijdrage nodig is. De uitreiking van de subsidies vindt plaats tijdens de jaarvergadering, die gepland staat op maandag 23 november. Over de vorm en locatie van deze avond informeren we u later.

Vandaag deel 3 van ‘Met de vlag op Vakantie”, drie keer op rij vanuit Nederland met drie foto's! Wouter Luttikhold:”
Geen vakantie naar Kroatië dit jaar, maar wel 2 heerlijke weken op de camping aan de Utrechtse Heuvelrug in Woudenberg. Natuurlijk gaat de vlag weer mee! In deze vakantie is het veel zwemmen aan het Henschotermeer met wit zandstrand en een heus eiland! En verder, ja: Een dagje Utrecht, het militaire museum bezocht in Soest. We vermaken ons prima in eigen land!”
Groeten, Wouter, Ellis, Kay, Lotus & Diede
De jongens van groep 8b met de vlag op vakantie! De eerste keer samen kamperen, ze hopen dat er nog vele volgen. Met hese stemmen en weinig slaap werd een fantastisch en onvergetelijk weekend afgesloten aan de Gorsveldweg bij de familie Assink!
Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren/ Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! (Zie onderaan deze site)

De familie Ten Thije/Wolterinck gaat dit jaar niet ver van huis en is gestationeerd in Hardenberg. ‘De kinderen vermaken zich prima en Met Wilbert en Mike is het ook altijd lachen. Traditioneel stond er weer een battle met Belgen op het program. We hadden nog niets geboekt toen Corona uitbrak. Zouden inderdaad normaal gesproken naar buitenland gaan”, aldus Milou Wolterinck.
Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren/ Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! (Zie onderaan deze site)

Pagina 1 van 63