Gisterenavond was er voor het eerst een online jaarvergadering. De dag dat de subsidies werden uitgedeeld, zo ook dit jaar! Waarom subsidie? Is dit geen interen op het eigen vermogen? Voorzitter Kasper Put:
”Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat we er nu voor Hengevelde zijn. We hebben na de goede jaren een iets steviger financiële positie opgebouwd. Investeringen zullen wel even achterwege moeten blijven. We hebben wel heel kritisch gekeken dit jaar, wie heeft het echt nodig en wat kunnen we doorschuiven. Wel met de gedachtegang: Wij kunnen ook altijd rekenen op Hengevelde, nu kunnen we wat terug doen. Het feest zal er niet onder lijden. Artiesten moeten van tevoren gefinancierd worden dus enige reserves zijn wel essentieel. De bedragen zullen wel minder zijn dan andere jaren maar toch.
Een korte brainstorm van de online jaarvergadering:

dinsdag, 24 november 2020 10:18

De winnaars van: 'Met de vlag op vakantie'

Gisterenavond tijdens de digitale jaarvergadering is het bekend gemaakt: Winnaars 2020:
Deel 3 van ‘Met de vlag op Vakantie”, drie keer op rij deelnemers vanuit Nederland, deze keer met drie foto's! Wouter Luttikhold:”
Geen vakantie naar Kroatië dit jaar, maar wel 2 heerlijke weken op de camping aan de Utrechtse Heuvelrug in Woudenberg. Natuurlijk ging de vlag weer mee! In deze vakantie was het veel zwemmen aan het Henschotermeer met wit zandstrand en een heus eiland! En verder, ja: Een dagje Utrecht, het militaire museum bezocht in Soest. We vermaakten ons prima in eigen land!”

Groeten, Wouter, Ellis, Kay, Lotus & Diede

Zoals alles anders is dit jaar, zal ook de jaarvergadering van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde dit jaar in aangepaste vorm plaatsvinden. Op maandag 23 november aanstaande zal de jaarvergadering digitaal worden gehouden door middel van een livestream op Microsoft Teams. De vergadering start om 19.30 uur. De agenda zal een stuk korter zijn dan normaal. Het feest van dit jaar is niet door gegaan en er is op dit moment ook nog geen zekerheid over het komende jaar. Het bestuur zal kort de cijfers van 2020 toelichten, waarna de verschillende subsidies worden bekend gemaakt. Daarnaast zal WegdamNieuws de winnaar van ‘Met de vlag op vakantie’ bekendmaken.

De winnaars van 2019, Joost, Madelon, Guus en Joep Assink, en Sandra, Kees, Sjaak en Roy Rupert hebben een heerlijke na zomerdag uitgekozen om te genieten van de hoofdprijs van 2019: Een geheel verzorgde barbecue van keurslager Brummelhuis uit Hengevelde. Winnaar Joost Assink:
“De barbecue die we hebben gewonnen naar aanleiding van met de vlag op vakantiewedstrijd van 2019 was afgelopen zondag een feit. Het was heerlijk, ik zou zeggen; Tot volgend jaar!”

Ook dit jaar zal de leukste foto tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! Ondanks corona, ondanks het geringe aantal inzendingen: Wordt vervolgd!

2020 is een bijzonder jaar, een jaar zonder onze vertrouwde feesten. Maar ondanks het feit dat Hengevelde 2020 niet door kon gaan en de Stichting Zomerfeesten Hengevelde geen inkomsten heeft kunnen genereren dit jaar, hebben we wel besloten het verenigingsleven te blijven ondersteunen en subsidies uit te keren. Wel zal er heel goed onderbouwd moeten worden waarvoor de bijdrage nodig is. De uitreiking van de subsidies vindt plaats tijdens de jaarvergadering, die gepland staat op maandag 23 november. Over de vorm en locatie van deze avond informeren we u later.

Pagina 1 van 63