woensdag, 15 januari 2020 12:31

Tino Martin gepresenteerd bij Grootste Kantinefeest van Nederland 2020

Geschreven door

Zomerfeesten Hengevelde heeft zojuist haar eerst artiest gepresenteerd voor het Grootste Kantinefeest van Nederland. Niemand minder dan Tino Martin zal één van de artiesten zijn die half juni tijdens het eerste weekend in Hengevelde op de bühne zal staan.

Deze kantinebaas kun je zien voor slechts € 12,50. En kom je als team, dan maak je ook nog kans op dikke prijzen tijdens de kantineloterij. Daarnaast kun je dit jaar ook het vervoer er gelijk bij bestellen.

De kaartverkoop start volgende maand. Andere artiesten worden nog bekend gemaakt, en Erik Hulzebosch is er zeker ook weer bij!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.