maandag, 08 juni 2020 14:07

Actie vandaag start: Hang de Zomerfeestvlag uit

Geschreven door

Het stond vorige week al op Wegdamnieuws, maar vandaag gaat de actie echt van start. "Om de komende weken toch een beetje het zomerfeestengevoel te krijgen, willen we alle Hengeveldenaren oproepen om vanaf maandag 8 juni, de week dat het feest eigenlijk los zou barsten, de dorpsvlag uit te hangen. Verder willen we er samen met de Hengeveldse cafés tijdens het oorspronkelijke ‘2e weekend’ op zaterdag 20 en zondag 21 juni gezellige dagen van maken", zo geeft de organisatie aan.
Her en der hangt hij al een tijdje. De actie is gestart in 2017 en was een mega succes. Per vandaag begint dan ook de wedstrijd met de vlag op vakantie weer. De leukste foto zal tijdens de jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen! Mail je foto naar redactie@wegdamnieuws.nl . Mocht u nog geen vlag hebben, dan kunt u deze kopen bij de Bazar van Jon.

Laatst aangepast op maandag, 08 juni 2020 15:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.