dinsdag, 16 juni 2020 05:03

Hengevelde 2020: Inschrijving Zomerfeesten Quiz gestart!

Geschreven door

De terrassen bij Café ’t Kooltje en Herberg de Gebrande Waateren zijn a.s. weekend zo goed als vol geboekt. Het beloven mooie dagen te worden op de Hengeveldse terrassen. Zaterdag 20 juni start om 16.15 uur de ZaMiBo met Sloamp FM. Daarna zal om 20.00 uur De Zomerfeesten Quiz van start gaan. Je kunt vanaf nu je team (max. 4 personen) opgeven via de volgende link: https://bit.ly/3hvaSTA

We werken met een digitaal inschrijfformulier, dus ook als je bij ’t Kooltje een plek op het terras gereserveerd hebt moet je via de bovenstaande link je deelname aan de quiz bevestigen.
Voor degenen die de quiz niet bij Café ’t Kooltje kunnen volgen wordt deze ook live uitgezonden via www.hengevelde.nl. De winnaars van de quiz slepen een flinke prijs in de wacht: een heuse VIP-plek voor 6 personen op het terras van de Herberg op zondag 21 juni. Dubbel feest dus.

Laatst aangepast op maandag, 15 juni 2020 21:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.