maandag, 16 november 2020 08:51

Reminder: Digitale jaarvergadering Zomerfeesten op maandag 23 november, meldt je aan!

Geschreven door

Zoals alles anders is dit jaar, zal ook de jaarvergadering van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde dit jaar in aangepaste vorm plaatsvinden. Op maandag 23 november aanstaande zal de jaarvergadering digitaal worden gehouden door middel van een livestream op Microsoft Teams. De vergadering start om 19.30 uur. De agenda zal een stuk korter zijn dan normaal. Het feest van dit jaar is niet door gegaan en er is op dit moment ook nog geen zekerheid over het komende jaar. Het bestuur zal kort de cijfers van 2020 toelichten, waarna de verschillende subsidies worden bekend gemaakt. Daarnaast zal WegdamNieuws de winnaar van ‘Met de vlag op vakantie’ bekendmaken.

Het bestuur: "Iedereen die geïnteresseerd is om de jaarvergadering bij te wonen is van harte welkom. Om het overzichtelijk te houden dient u zich aan te melden via de volgende link: https://bit.ly/386BqIC. In de week van 16 november versturen we per mail de agenda, de notulen van 2019 en de link naar de vergadering. Hiervoor hoeft u geen apart programma te downloaden. Als u de link opent op uw telefoon, tablet of pc krijgt u toegang tot de vergadering. De livestream maakt het ook mogelijk om eventuele vragen te kunnen stellen."

Laatst aangepast op maandag, 16 november 2020 09:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.